Stare teme
Korisnikov avatar
By Peja
Kakav vam je opsti dojam EL dosad?

Najvise mislim na to sto su mnogi predvidjali polarizaciju na one koji idu dalje i one koji ispadaju vec posle 10-15 kola, te milion rezultatski nebitnih meceva a to se nije desilo.
Korisnikov avatar
By Zex88
Meni odlicna.. :D

Послато са ALE-L21 уз помоћ Тапатока
Korisnikov avatar
By MileBL
Sto se tice Doncica, mislim da ga treba napadati, ne verujem da je sposoban braniti brze bekove, znaci visoki pik i resavanje situacije 2 na 2

Ova EL je pun pogodak
Korisnikov avatar
By skeske
Peja napisao:Kakav vam je opsti dojam EL dosad?

Najvise mislim na to sto su mnogi predvidjali polarizaciju na one koji idu dalje i one koji ispadaju vec posle 10-15 kola, te milion rezultatski nebitnih meceva a to se nije desilo.
Za sada dvije ekipe nemaju sansu, Galata i Armani... Ja sam ocekivao da bar 4 otpadnu poslije prvog dijela. Ali neizvjesnost ce izgleda potrajati jes 3-4 kola. U sustini mislim da ce osmo mjesto ostati otvoreno do poslednjeg kola.
By Bojdo
MileBL napisao:Sto se tice Doncica, mislim da ga treba napadati, ne verujem da je sposoban braniti brze bekove, znaci visoki pik i resavanje situacije 2 na 2

Ova EL je pun pogodak

Potpis.
Korisnikov avatar
By MileBL
https://twitter.com/IAmDPick/status/823237666762326016 Videcemo hoce li se Cirbes snaci kod Djordjevica, koliko god je u Makabiju bilo rasulo toliko je i do njegovog prilagodjavanja
Korisnikov avatar
By Zex88
Cirba je endemska vrsta :D Utegnuce njega selektor..

Послато са ALE-L21 уз помоћ Тапатока
Korisnikov avatar
By MileBL
Benet potpuno neprilagodjen na evropsku kosarku, u kanadskoj reprezentaciji ljetos protiv Hrvata je igrao odlicno

Kalinari van forme, nista ne moze odbraniti, a on meni i nije igrac koji moze pratiti bekove, za njega je najbolja uloga kada igra cetvorku.
  • 1
  • 20
  • 21
  • 22
  • 23
  • 24
  • 47

Калина је баш успорио.. Изгледа да га полако сти[…]