Stare teme
By surda
ULTRA KOŠARKA napisao:Za sad prvi zexara, eto šta je nba liga dočekala :mrgreen:

Nudim Kaminskog, Bogdanovića i Ingrama u trejdu. Ako hoće nekog od njih trojice, a može i sve trojicu, ljudi smo, dogovorićemo se :mrgreen: :mrgreen:
Polako. Neke masine se nesto sporije pale, neke jos brze gase i sl. :D

O ponudi nezz sta da ti kazem. Cijenim da ti je isplativije pogledati slobodne agente :)
Korisnikov avatar
By Lika
ULTRA KOŠARKA napisao:Za sad prvi zexara, eto šta je nba liga dočekala :mrgreen:

Nudim Kaminskog, Bogdanovića i Ingrama u trejdu. Ako hoće nekog od njih trojice, a može i sve trojicu, ljudi smo, dogovorićemo se :mrgreen: :mrgreen:
Eto, ne igram jednu sezonu i već Zex prvi, pa kud taj svijet ide :D
By surda
Ima li zivih na ovoj temi? :D
KK Skugric trazi nekog na poziciji sg, ako je iko zainteresovan za kakav trejd slobodno pisite :)
Korisnikov avatar
By Zex88
Sta nudis?

Послато са ALE-L21 уз помоћ Тапатока
By surda
Nudim sve :D
Odgovara mi i razmjena vise igraca.
Edit:
I da, igrace koji imaju prosjecan indeks ispod 10 i nisu u mogucnosti ni da sanjaju da ga ostvaruju do kraja sezone necu ni razmatrati :)
Korisnikov avatar
By Zex88
Ajd pogledacu kasnije cime raspolazes.. :) Ja se vodim mislju da KCP-a trejdujem..

By surda
Zex88 napisao:Ajd pogledacu kasnije cime raspolazes.. :) Ja se vodim mislju da KCP-a trejdujem..

Moju paznju si kupio. Pogledaj pa ako ti se sta svidi predlazi :)
S koje pozicije bi trazio igraca za njega?
Korisnikov avatar
By Zex88
Cek,kako ti se zove tim? :D Nisam razmisljao o poziciji.. Razmisljam o eventualnom trejdu jer imam 2 igraca Detroita,a nisu prve violine (Redzi i Dramond)..
  • 1
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 15

Калина је баш успорио.. Изгледа да га полако сти[…]