Stare teme
Korisnikov avatar
By ULTRA KOŠARKA
Gledam malo tabelu, 14 ekipa je u borbi za 8 mjesta, Milan i Galatasraj kaskaju, mada mislim da ce Milan doci do nekih pobjeda, dok za turke nema spasa.
Od 5. mjesta do 11. razlika samo dvije pobjede. Doduše, ima se još sutra igrati, ali tako nešto će i ostati.

Uboga Barsa, problemi sa povredama, nikako da svi budu u rosteru.
Baskonia pregazila Uniksa, izuzetno dobro selektovana ekipa i vođena.
Korisnikov avatar
By Zex88
MileBL napisao:CSKA je napravio gresku sa otpustanjem Ajersa, premalo je cvrstine/centimetara u reketu, vanjska linija je previse opterecena
+11111
Korisnikov avatar
By MILOS OBILIC
Kakav " primitivizam" u zadnjim sekundama na mecu Fenera i Armanija. Ne zna se ko je bio gori, a mozda sam i ja grub, ali onako nesto ne prilici ovoj igri. Fener dobija mec i Kalinic prenosi loptu na protivnicki kos, igraci Armanija odustaju ne prave faul jer su vec izgubili mec, i Kalina se zalece da da kos potpuno nepotrebno. Onda ga tu jako grubo i nesportski faulira Simon verovatno jer je video da ovaj hoce da ih potceni i da kos na kraju kad je sve reseno, a mozda i zbog starih okrsaja sa Kalinom. Kalina dobija faul i sutira slobodna, a onda se i Obradovic mesa i zove time out na 1,5 sekundi do kraja, a ima resenu utakmicu. Bezobrazlucima sa obe strane nikada kraja, pa onda na kraju i Dikson pukusava da pogodi trojku za jos vecu razliku.
Potpuno sramota na kraju utakmice, nesto sto je nevazno, a opet bode oci. Trebali su gospodski da zavrse mec, a ne ovako.
Korisnikov avatar
By MILOS OBILIC
milanezija napisao:Aj priznaj da ti je utakmica zbog tih penala otisla u plus a ti igrao minus :D

Послато са SM-G930F уз помоћ Тапатока
Nisam igrao nista, samo je bilo glupo to na kraju. Nisam ni gledao celu utakmicu, uhvatio sam malo kraj, skoro celu zadnju cetvrtinu. Datome se mozda polako vraca u formu, dao je dve jako vazne trojke.
  • 1
  • 18
  • 19
  • 20
  • 21
  • 22
  • 47

Калина је баш успорио.. Изгледа да га полако сти[…]