Mesto za sve nekošarkaške diskusije
Korisnikov avatar
By Mutinjo
Haha, Mookie, odlican komentar :-)
Mene je nervirala uvek, gotivniji mi je Martin

Sent from my HUAWEI Y625-U21 using Tapatalk
Korisnikov avatar
By MookieBlaylock
Ma Saga je i meni super, ali da je materijal za strange love, jeste
Ja sam inače preležao poslednja dva dana pod temperaturom, pa sam to iskoristio za zimski bioskop.
Odgledao: do kraja seriju Rectify (sve preporuke);
Captain Fantastic (Vigo Mortensen, vrlo zanimljiva tema, pogotovo roditeljima, ali je izvedba mogla do kraja i bolje); i The Drop (sa Hardijem i Gandolfinijem, taj mi je baš legao).

Послато са SM-T310 уз помоћ Тапатока
Korisnikov avatar
By Lucky
Meni Rectify cuci u laptopu vec neko vrijeme, a ja nikako da se nakanim da je odgledam.
U skladu sa ovim praznicnim periodom sam odgledao film Bad Santa sa B.B. Thorntonom i prosto ne mogu da vjerujem da mi je ovo promicalo sve ove godine. Ovo bi trebalo pustati svake godine u ovo vrijeme, odmah poslije Home Alone 1,2,3,... :D
Inace, @Mookie, cini mi se da u The Drop glumi i ona Svedjanka iz ''The girl with a dragon tatoo''.
Korisnikov avatar
By Mutinjo
Kad vec pricamo sta je sve na repertoaru, ja prvi put gledam Gospodara prstenova. Odgledao prvi, veceras cu druga dva u cugu. Nisam verovao da ce ovoliko da mi se svidi,do sad me nikako nije vuklo da gledam...

Korisnikov avatar
By The Answer
Mutinjo napisao:Kdo sad me nikako nije vuklo da gledam...

Too long have you sat in the shadows!
Korisnikov avatar
By MookieBlaylock
Lucky napisao:Meni Rectify cuci u laptopu vec neko vrijeme, a ja nikako da se nakanim da je odgledam.
U skladu sa ovim praznicnim periodom sam odgledao film Bad Santa sa B.B. Thorntonom i prosto ne mogu da vjerujem da mi je ovo promicalo sve ove godine. Ovo bi trebalo pustati svake godine u ovo vrijeme, odmah poslije Home Alone 1,2,3,... :D
Inace, @Mookie, cini mi se da u The Drop glumi i ona Svedjanka iz ''The girl with a dragon tatoo''.
Jeste, i ona je tu, u The DropSlika

Послато са GT-I9105P уз помоћ Тапатока
  • 1
  • 116
  • 117
  • 118
  • 119
  • 120
  • 155
KK Crvena Zvezda 26/27

Пише се свуда да долази Крис Џонс,па ајде да бац[…]

KK Partizan 2025/26.

Sramotna sezona dozivljava svoj prirodni kraj.