Mesto za sve nekošarkaške diskusije
Korisnikov avatar
By BogdanB
@Gaja

Planiram da gledam Dolazak ali kada, ko ce ga znati :D

Послато са GT-I9300 уз помоћ Тапатока
Korisnikov avatar
By skeske
Poska napisao:Ја чекам да видим какав ће бити Асасин крид, ту имам баш велика очекивања, надам се да се нећу разочарати.

Jel bila premijera?
Korisnikov avatar
By Poska
skeske napisao:
Poska napisao:Ја чекам да видим какав ће бити Асасин крид, ту имам баш велика очекивања, надам се да се нећу разочарати.

Jel bila premijera?
Није. Крајем месеца је, тј тада ће ваљда бити код нас у биоскопима. 28-ти или 29-ти чини ми се.
Korisnikov avatar
By Poska
Не знам да ли си гледао трејлер, али није баш све по игрици. Мислим нисам ја баш играо све делове, играо сам прва 2-3, сада скорије сам хтео поново, али видео да има неких 10-ак, немам појма шта је шта и одустао. Радња је смештена у време шпанске инквизиције, по трејлеру из биоскопа који сам видео, биће и наставака, а главни лик није исти као у игрици(мислим бар се тако не зове). Због чега мислим да ће бити закључака, јер је у том трејлеру приказано да он није једини кога враћају, већ их има неколико, и видело се да се они после упознају(могуће и удружују).
Korisnikov avatar
By skeske
Nisam igrao igricu, ja sam ti klasicni antigejmer, samo lopta i van, tegovi, sprave u parku, kafana i sl :D . Ali svidja mi se tematika i zelio bih pogledati. Mislim da ce meni cak biti i bolje jer nista ne ocekujem, moze me samo oduseviti. :)
Sad cete me proglasiti papucarem :D , ali isao sam sa djevojkom da gledam "Dom Gospođice Peregrin", ona je procitala sve knjige i razocarala se u film, a meni bio simpatican opustajuci, nisam imao nikakva ocekivanja, pretpostavljam da je tako bolje :)
Korisnikov avatar
By MookieBlaylock
Film AC je zamišljen kao zasebna priča u serijalu igre. Nadam se da Fasbender garantuje dobar film. Još nisam gledao nešto loše s njim.

Послато са GT-I9105P уз помоћ Тапатока
Korisnikov avatar
By Poska
@Лаки, огледао сам га. Морам рећи да је јако добар, хвала за препоруку.

Данас сам гледао Империум, није лош, али ништа специјално.

@Ске, и ја то планирам да гледам, али ћу сачекати да изађе неки добар снимак. :)
  • 1
  • 115
  • 116
  • 117
  • 118
  • 119
  • 155
KK Crvena Zvezda 26/27

Пише се свуда да долази Крис Џонс,па ајде да бац[…]

KK Partizan 2025/26.

Sramotna sezona dozivljava svoj prirodni kraj.