- Pet Nov 11, 2016 10:00 am
Iskreno, ja nemam uslova da drzim rigorozan rezim, sem sto sokove i gazirano ne pijem godinama. Pre godinu dana sam ucio nenormalno (po 8-9 sati dnevno) i kada udjes u sedmi sat telo trazi energiju i samo slatkis pomogne i nista drugo, gutao sam Jafu kao besan.
U smislu samog treninga, ja svaki dan imam neku aktivnost jer sam tako vaspitan, ali stagniram i toga sam svestan. Ako Bog da pa da to promenim, trebalo bi da promenim posao pa da radim za ozbiljnije pare pa se nadam da cu moci sebi priustiti i ozbiljniju hranu.
Ali neki trikovi u zivotu su vecni. Gde god mogu idem uz stepenice po 2 stepenika, sto je bolje od svakog iskoraka za cele noge, a mislim i donja ledja.
Plenk je obaveza za sve koji sede po kancelarijama ili voze satima.
U smislu samog treninga, ja svaki dan imam neku aktivnost jer sam tako vaspitan, ali stagniram i toga sam svestan. Ako Bog da pa da to promenim, trebalo bi da promenim posao pa da radim za ozbiljnije pare pa se nadam da cu moci sebi priustiti i ozbiljniju hranu.
Ali neki trikovi u zivotu su vecni. Gde god mogu idem uz stepenice po 2 stepenika, sto je bolje od svakog iskoraka za cele noge, a mislim i donja ledja.
Plenk je obaveza za sve koji sede po kancelarijama ili voze satima.
Pri moru uprav srpskih strana,
u pržinah pusta žala
leži Troja ukopana,
od grčkoga ognja pala
///////////////////////////////////////////////////////
CIMANJE NASILJE
SIPURSKE LIVADE

- By Bojdo