Stare teme
Korisnikov avatar
By MILOS OBILIC
Bešiktaš je danas u gradskom derbiju kao gost savladao Istanbul rezultatom 84:73, a najefikasniji igrač u pobedničkom sastavu bio je bivši centar Crvene zvezde sa 22 postignuta poena.

Štimac je uz to imao i 13 skokova i tako upisao novi dabl-dabl.
Korisnikov avatar
By dovlimir
ali kako igra Mačvan na početku sezone! ja sam oduševljen.
Korisnikov avatar
By dovlimir
vidim da Micić šutira trojke 64,4 posto, uz 17 ppg u turskoj ligi! šta se desilo sa njim?
Korisnikov avatar
By Zex88
dovlimir napisao:vidim da Micić šutira trojke 64,4 posto, uz 17 ppg u turskoj ligi! šta se desilo sa njim?
Prosao Radonjin dril. :D
Korisnikov avatar
By dovlimir
Zex88 napisao:
dovlimir napisao:vidim da Micić šutira trojke 64,4 posto, uz 17 ppg u turskoj ligi! šta se desilo sa njim?
Prosao Radonjin dril. :D
Miško već trlja ruke :)
By podgorica
Ocigledno je da je teze mnogo igrati u Czv , da l zbog pritiska ili nacina igre, ali evo vec x igraca u poslednje vrijeme procvjetaju kad napuste Czv: Tompson, cini mi se i Mekel da ne igra lose, Stime, Vasa. Sto je problem ne znam, jer realno nije bas losiji kvalitet Turske od Aba lige, za EL i kapiram nekako.
Korisnikov avatar
By MileBL
Mozda ga jos nisu dovoljno skautirali

Ja sam bio za ostanak Vase uz neko kvalitetnije pojacanje namesto Dzenkinsa, sa Jovicem i Guduricem bi bila ok bekovska linija.

Sto se tice ostalih pomenutih, Tompson je doveden kao suter ali nista nije mogao pogoditi a nama je trebao bolji napadac.

Mekel je jedan od najgorih igraca u univerzumu, kod njega bezmudost nema granice.
Korisnikov avatar
By Peja
stime se igrao sa darusafakaom, 28 p

ako ima neki highlights sa utakmice vi okacite
  • 1
  • 201
  • 202
  • 203
  • 204
  • 205
  • 217

Калина је баш успорио.. Изгледа да га полако сти[…]