Stare teme
Korisnikov avatar
By Jomer
Bamberg nastavlja tamo gde je stao prosle godine kad su bili najvece iznenadjenje EL, kao opruga su, postali su mi omiljena ekipa u EL

ovo sto sam gledao u prvom kolu i komentarisuci sa nekim ljudima Jordi mafija je unistao draz takmicenja, sjebao je covek sve sa ovakvim formatom, sto pre ukapira da Evropa nije NBA to bolje po njega u suprotnom ima da izgubi sve
Korisnikov avatar
By djokonda
skeske napisao:Podgorica, da li je Dzejms jos uvijek povredjen? Hoce li danas igrati? Zanima me zbog kladze, planiram puknuti Muslija preko :D

Musli najviše koševa daje posle pnr-a a u KKB Vilijams igra velike minute što znači da će pnr prolaziti
Korisnikov avatar
By skeske
Slazem se, ali zna Musli u ihvatiti skok, izgraditi sebi zicer poziciju i svasta nesto, pa reko da budem siguran.... NEdovic bi trebalo da prolazi kako zeli, ni jedan niski Buducnosti ga ne moze cuvati.
By luki
Bogami Musli bas napredovao, legitimni kandidat za reprezentativnog centra,temeljit,gabaritan i pokretan za tu gradju, izrazito poboljsao igru ledjima....
Korisnikov avatar
By BBBbbb
Ja nesto sumnjam da je on popravio razumevanje igre, vise verujem da je trener Unikahe izuzetno strpljiv covek ili pobornik indijanske kosarke.
Kad budem bio dokon moram odgledati neku njihovu utakmicu.
By luki
BBBbbb napisao:Ja nesto sumnjam da je on popravio razumevanje igre, vise verujem da je trener Unikahe izuzetno strpljiv covek ili pobornik indijanske kosarke.
Kad budem bio dokon moram odgledati neku njihovu utakmicu.

Izvini da li si ga gledao uopste ove i prosle sezone ili sudis po onome sto je nekada pruzao kod Vujosevica?
  • 1
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 47

Nisam pogledao taj turnir, samo sam malo uhvatio p[…]

Звезда је буквално форсирала домаће до изнемоглост[…]