Stare teme
By flameni
Dakle kao sto sam i obecao tema je tu.
Otvoreni smo za svaki vas problem, frustraciju, nelagodnost, nastrana iskustva, prelezane bolesti, cudne price i ostalo.
Tema je osmiljena da bolesnima pomogne, a da zdrave razboli.
Mozda cemo vam resiti problem, a mozda cemo vas i zajebavati povodom istog.
Prenesite nam vase , ili intrige vasih prijatelja.
By flameni
Pa brate kontam da vecina nastranih zna sigurno. :D
Za one koji jos nisu posetili ustanovu, Topaja predstavlja bar u Nisu, drugi naziv za Specijalnu bolnicu za psihijatrijske bolesti "Gornja Toponica"/
Toponica - Topaja.

@ svi
Dakle ideja je da zajednickim snagama ili prikrijemo nastranost vaseg uma, ili da svedemo na meru gde cete moci da kazete da se bavite politikom i time odagnate sumnje da ste blesavi.
Flamtela, da li je masturbiranje na pojavu Eve Ras u Srecnim ljudima dovoljno dobra tema za pocetak?
By flameni
Fenomenalno!!!
Dakle susrecemo se sa temom koja se bezmali broj puta provlacila kroz glave muske populacije.
Pazite seksipil kojim Eva zraci u dragoj nam i vise puta repriziranoj seriji, nije nesto sto ce doci tek tako.Samo ljudi sa istancanim ukusom mogu doci do toga.
Tako da smo se mi probrani milion puta zapitali - Cime nas je to Eva zapalila?
Jedna od stvari koje se namece jeste iskustvo.Teznja mladog muzijaka da otkrije sva znanja i sve tajne iskusnije gospodje je vekovni pokretac mnogih intriga.
Cega li se ona nagledala, i cemu moze da me nauci , su pitanja koja kopkaju musku populaciju dok gledaju domaci primerak GILF ikone.
Drugo, frizura svakako.Kratka kosa cesto skriva perverznu devojku, koja ne robuje kanonima.Kada je rec o bakuti, stvari postaju pikantnije.
Trece, njena strast za psom.Pazite, samo naizgled i samo naivnima, taj pas predstavlja psa.
Ljudi sa malo sirim vidicima lako ce uociti da pas Sima, namerno mu je dato ime koje moze nositi i covek, je u stvari mladi muzijak.Ovde otkrivamo da je i Eva zainteresovana za mladju generaciju, a strast sa kojom vodi borbu da ocuva muzijaka, tj Simu, svakako dominira ovom serijom.I ako naizgled Eva trza na Ziku Milenkovica, u sustini nju jedino zanima pas.
Cetvrto, ako je mogo Nikola Kojo, i to tri puta, zasto ne bismo mi mogli bar jedared.
Za petu , ujedno i poslednju stavku okacicu i klip radi objasnjenja.

[BBvideo 560,340][/BBvideo]

Dakle.Da li je ovo izjava gospodje koja je zavrsila sa svojom karijerom, ili namerna provokacija tajnim obozavateljima sa porukom - Da vidim da li cete uspeti da skinete katanac?
Ovde upadamo cak i u bajkovitu dimenziju, jer moramo preci prepreke, kao u bajkama da bismo stigli do blazenstva.Ako zaba poljupcem postaje princ, zamislite sta baba otkljucavanjem katanca moze postati.

Tako da odgovor na pitanje postovani texxx je - Masturbiranje na Evu Ras je nesto sto je obelezilo decacke dane mnogih generacija.Mnogi su postali i matori uspesni ljudi, ali i dan danas navode kao jedan od neuspeha sto nisu uspeli da otkljucaju katanac.Mladji se pak nadaju da ce doci dan kada ce katanac biti otkljucan.
Dilema je mnogo, a Eva je rasna.
Flamtela idi u tri kurca hahahahahahahah , kad dodjem sebi nesto cu napisati... AAAAAAAAAAA
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 59
long long title how many chars? lets see 123 ok more? yes 60

We have created lots of YouTube videos just so you can achieve [...]

Another post test yes yes yes or no, maybe ni? :-/

The best flat phpBB theme around. Period. Fine craftmanship and [...]

Do you need a super MOD? Well here it is. chew on this

All you need is right here. Content tag, SEO, listing, Pizza and spaghetti [...]

Lasagna on me this time ok? I got plenty of cash

this should be fantastic. but what about links,images, bbcodes etc etc? [...]