Stare teme
Korisnikov avatar
By Poska
http://sport.blic.rs/kosarka/domaca-kos ... ar/b62zhr4

Човеку се покварио ауто. :?

Одлично што нема коментара, тако је најбоље.

Овај део заиста пара очи:
U našem najtrofejnijem klubu planirali su da treniraju i tokom sezone u hali “Ranko Žeravica”, gde je više nego upola jeftinije, a u bivšem “Pioniru” samo da igraju utakmice ABA lige i Evrope. Dvorana „Aleksandar Nikolić“ zadovoljava sve propise, komfornija je, lakše je rasporediti korisnike pretplatnih ulaznica po sektorima, a i prima više gledalaca, kojih Partizan ima najviše u regionalnoj ligi, decenijama prepoznatljivih u Evropi.

Međutim, vest o dizanju cena korišćenja eks-“Pionira” za regionalne utakmice 20 odsto, a za evropske čak 44, podstakla je na razmišljanje ljude iz Humske da se vrate na Novi Beograd. Bez obzira na pojeftinjenje od četiri odsto za utakmice Superlige, pogotovo što se “domaćica” igra sve kraće iliti sve brže.
Ма колико би било лепо да се игра у Хали Спортова, не би било у реду, јер је Пионир на доста мечева пун, а када није то је око 5000-5500 људи, а толико не може да стане на НБГД. Из тог разлога не бих волео да се пребацимо тамо за утакмице.
Korisnikov avatar
By The Answer
Teško da postoji bolja (mislim na ove opšte poznate) hala za atmosferu od Hale sportova. Doduše ja znam zbog koncerata, na 5 sam bio i ne znam koji je bolji od drugog.
Korisnikov avatar
By Jomer
+1 za Answera, Pionir i onako nije nas od pocetka, nase je mesto na NBG, ubedljivo najvise navijaca imamo na tom potezu NBG & Zemun, a i pare koje bi ustedili nisu male sigurno
Korisnikov avatar
By BogdanB
Bio sam na Cedeviti I ono je bilo VAU!
bice teze mozda doci do karte.
Mada, cisto sumnjam da se nece igrati u Pioniru.

Послато са GT-I9300 користећи Тапаток 2
Korisnikov avatar
By Poska
Како то мислиш биће теже можда? Сигурно ће бити теже јер је потражња већа од понуде.
Korisnikov avatar
By BogdanB
zaboravio sam samo da kazem ovima koji nisu bili (@poska :D ) da su tamo klupice i da moze mnogo ljudi da se nagura :D
  • 1
  • 36
  • 37
  • 38
  • 39
  • 40
  • 178

Звезда је буквално форсирала домаће до изнемоглост[…]