Stare teme
Korisnikov avatar
By djokonda
podgorica napisao:
Zex88 napisao:Vukasovic je valjda Smederevac. Bio u Fmp-u ceo zivot. Jesi ti siguran u to sto si napisao?

Послато са ALE-L21 уз помоћ Тапатока
Vrlo je moguce da grijesim, jer za ime nisam siguran, ne sjecam ga se tacno, on je bio 96. godiste cini mi se, facom mi lici, moguce je da grijesim. Probacu da nadjem ovog momka, da vidim dje on igra.
Nije to taj. Ovaj je plej 91. godište...igrao u FMP-u sa Muslijem i Đekićem (i Ponjavićem koji je prošle godine igrao u Sloveniji). Krakat klinac..zna košarku, ali kamenjar. Bio je prvi plej 91. godišta do U18, a onda je nestao.
Korisnikov avatar
By skeske
The Answer napisao:Mhm, između dva rata u Kraljevini SHS :lol:
Poseban krug pakla za ljude koji uce Sarajlije kako se sibicari, Beogradjane kako se dzepari, Dobojlije kako se zove burek i sirnica i Banjalucane i Travnicane sta su dobri cevapi.
Korisnikov avatar
By djokonda
skeske napisao:
Poseban krug pakla za ljude koji uce Sarajlije kako se sibicari, Beogradjane kako se dzepari, Dobojlije kako se zove burek i sirnica i Banjalucane i Travnicane sta su dobri cevapi.
Valjda vikipedija to najbolje zna
https://en.wikipedia.org/wiki/B%C3%B6rek
Korisnikov avatar
By skeske
Ne zna. Znam kako se kaze na turskom, ali mi ne pricamo turski i koristimo turcizme u svojim oblicima. No dobro, eto naucio sam danas nesto novo, Dobojliju ste naucili sta je burek, brao :D
Korisnikov avatar
By The Answer
skeske napisao:
Sarajevo, Doboj, Banja Luka, Travnik... sve moj do mojega :D

Dosta off-a jebem vas, prijede mi se burek, a jeo sam jutros... sa sirom četvrtinu.
Korisnikov avatar
By Zex88
The Answer napisao:Savez zabranio FMP-u EC? Ima u Večernjim, mrzi me da kačim sa fona link.
Bilo to vec danas,zapreceno je sa istim stvarima kao Partizanu..

Послато са ALE-L21 уз помоћ Тапатока
Korisnikov avatar
By Poska
http://www.kss.rs/na-zahtev-velikog-bro ... iz-aprila/

На захтев великог броја посетилаца. Хахахахахахахахахаха

Ако ћемо баш искрено, нису споменули регистровање играча.
  • 1
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 26
long long title how many chars? lets see 123 ok more? yes 60

We have created lots of YouTube videos just so you can achieve [...]

Another post test yes yes yes or no, maybe ni? :-/

The best flat phpBB theme around. Period. Fine craftmanship and [...]

Do you need a super MOD? Well here it is. chew on this

All you need is right here. Content tag, SEO, listing, Pizza and spaghetti [...]

Lasagna on me this time ok? I got plenty of cash

this should be fantastic. but what about links,images, bbcodes etc etc? [...]