Stare teme
Korisnikov avatar
By skeske
Zar nije receno da FIBA nece kaznjavati? Dakle nema suspenzije od saveza jer FIBA to ne zahtijeva. Zao mi je sto ne igraju to FIBAino srane, EK je prejak za njih.
Korisnikov avatar
By Poska
skeske napisao:Zar nije receno da FIBA nece kaznjavati? Dakle nema suspenzije od saveza jer FIBA to ne zahtijeva. Zao mi je sto ne igraju to FIBAino srane, EK je prejak za njih.
Ово није тачно. Погледај писмо угледног кошаркашког радника, председника савеза, које је стигло на адресу ККП-а, пре непуних месец дана!
Korisnikov avatar
By skeske
To je ono pismo sto su svi savezi slali svojim klubovima po nalogu FIBA? Sta sa tim? Pa neki klubovi su se oglusili i FIBA je odlucila da ih ne kazni, sto je sasvim normalno jer znamo kakva je FIBA splacina od organizacije. Ne razumijem sta zelis da kazes? Da nisu isti arsini za sve? Pa FIBA ti je tu kriva sto nije suspendovala saveze tih zemalja ciji su se klubovi oglusili o zabranu.
Korisnikov avatar
By Poska
Нисам баш сигуран да ти и ја мислимо на исто писмо. Одлука о суспензији је наступила у априлу. Тада је било прво писмо. И не знам на које све клубове мислиш? Коме је то још послато писмо, мислим од нашег савеза? Који клубови су се оглушили и када је то Фиба одлучила да их не казни? Ајде када већ хоћеш да полемишеш, лепо изнеси чињенице, које постоје, па да причамо.
Korisnikov avatar
By skeske
Mislio sam na strane klubove i saveze i njihovo ignorisanje odluka njihovih saveza.
Korisnikov avatar
By Poska
Да ли ти то нешто говори о нашем савезу?
Korisnikov avatar
By Poska
Претпостављам да онда знаш и да су у августу слали писма клубовима да их обавесте да су још под суспензијом?
Korisnikov avatar
By skeske
Poenta? Sta zelis da mi kazes? Da je ovo ustvari zavjera saveza? Ja ne mislim tako, mislim da je Covic pronasao nacin da jos jednom poentira protiv Partizana i to je to. Ako mislis da je nesto sire ne slazem se sa tobom i to je to. Vjerujem da nije sada vrijeme za neke rasprave jer ste izrevoltirani tako da se povlacim dok se ne smiri.
Korisnikov avatar
By Poska
Ма опуштено, не мораш ни када се смири. Још једном је маг успео, пронашао је начин, поново САМ, нико му није помогао.
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 26

Калина је баш успорио.. Изгледа да га полако сти[…]