Stare teme
Korisnikov avatar
By MILOS OBILIC
Kakva je to glupost. Logicno je da te neko sponzorise ako igras Evrokup, a ne ako igras samo ligu.
Korisnikov avatar
By BogdanB
@Karabu

Ne znam,video sam ovo na tviteru da se pise i na nekom sajtu volimpartizan,neko okacio link . E sad,sto da ne,nije to uopste nerealno da se desi,znamo gde se zivi.
By DonBrodka
Pratim ovaj forum godinama i moram da kazem da mi se ovaj Peković toliko ogadio sa ovim uvlačenjem premijeru i sa ovom sprdnjom od tima koji ćemo imati. To su sve dobri momci, ali OVO JE PARTIZAN, i ovde su ti dobro momci bili odlicni kosarkasi takođe... Neko je pre neki dan citirao Duleta i on je 1000% u pravu. Mi smo tu samo da navijamo naravno, ali konkretno ja nisam navikao da mi vredjaju inteligenciju....

Sent from my iPhone using Tapatalk
Korisnikov avatar
By Karaburac
Druze, nov si na forumu pa ne bih odmah da krenem djonom, ali odmah da te upozorim da ovo nije forum na kojem se pise o teorijama zavere, politickim spletkama, a jos manje od svega o tome kakav osecaj u stomaku neko dobija dok gleda predsednika Partizana. Ukoliko zelis sebi malo da das oduska, svrati na navijacku temu, ovaj deo ostavi za kosarkaske teme.

Inace, kad si vec zapoceo, zbog cega je ovaj tim sprdnja? Mi smo prosle godine do dolaska Dzileta bili poslednji na tabeli, jurili smo pojacanja u sred sezone i skupljali bukvalno koga smo mogli da nahvatamo. Ove sezone, jos pre pocetka priprema smo vec doveli pet igraca, dva stranca, jednog iskusnog internacionalca, jednog reprezentativca i jednog solidnog domaceg sljakera. Ovaj tim za sada uopste nije tako los. Nasledjena tiri mlada domaca igraca iz prosle sezone (Marinkovic, Koprivica, Vrabac), jedan isto mlad koji izlazi iz povrede (Andric), dovedeno 5 iskusnih pojacanja. Za kraj jula i vise nego solidno. Svakako daleko bolje nego prosle godine u isto vreme.
Korisnikov avatar
By Poska
1- Хачер, Ратковица
2- Маринковић
3- Робинсон, Врабац, Андрић
4- Бирчевић
5- Мајсторовић, Копривица

Ја бих овде сада појурио Ракићевића, и покушао Новицу да задржим. И на крају бих довео на 5 странца. Мада може ово и без Ракићевића, упадне Слоба у ротацију, Хачер може да покрива 2, Робинсон исто, само не може без Новице. Мислим да ту лежи кључ ове сезоне.

Занимљива ситуација која се до сада никада није догодила код нас. Потписана су 2 странца који ће доћи и проћи целе припреме. Припреме нам почињу или 9-ог или 15-ог августа(када будем знао тачно, написаћу). Хачер стиже 11-ог у Бг. Због чега је ово такође занимљиво, је да смо сви чекали некако ове припреме. После дужег времена, може се рећи да ће са нашим играчима радити изузетан стручњак. Па чак и да не буде ту првих недељу дана(пошто је он ваљда са репрезентацијом?), сигурно ће се радити по програму који ће он написати. Такође, из садашњег ростера, сви осим Бирчевића ће бити ту од старта, па тако нећемо морати да чекамо док нам се странци уиграју, упознају саиграче, њихове мане и предности и остало. Јасно је да за неке играче нема пара, и да је онда Џиле вероватно одлучио да сада доведе играче које може, уигра их, а и искуснији су, него да се чека, да се види ко може да дођу у октобру. Ја то подржавам(хтели смо ми Терика, ал' јбг, оде човек где је већа лова).

Што се тиче овог Хачера. Биће то занимљив тандем Хачер-Ратковица. Разлог за то је што Хачер може и на 2, и више преферира шут од улаза. Ратковица је играч који није скорер, али до сада се углавном ослањао на асистенције, а Џиле воли да игра са 2 плеја на терену, где Ратковица сигурно може да смири игру, али и да удели правовремен и добар пас за Хачера, који може да погађа шутеве. Све у свему, коначно ми се испунила жеља да скоро цео тим проведе припреме заједно, а не да чекам да се странци уклопе по 5 кола. Овако, ако будемо чекали само тог центра, то ми је прихватљиво.
Korisnikov avatar
By Karaburac
Rakicevic je i moja zelja, mislim da bi to bilo dobro i za nas i za njega, videcemo samo da li moze da se zavrsi taj posao. Da smo za njega zainteresovani to znamo, rekao je to Dzile javno ima sad vec skoro dve nedelje, ali nikako da se sklopi potpis. Mozda se malo i izleteo sa tim sto ga je pomenuo, mada opet, tesko da se takve stvari mogu sakriti, uvek ce se menadzer ''pohvaliti'' da nekog njegovog igraca juri Partizan. Meni se tad ipak dopalo sto smo od Dzileta culi kakve ima planove, to od Duleta nikad nismo dobili.

Na poziciji pleja imamo dva iskusna igraca, tako da bismo tu trebali da imamo odredjenu stabilnost, koja nas ruku na srce dugo nije krasila. Meni se to dopada. Znam da vecina voli ''crnce ubice'', ali ja sam nekako uvek vise voleo pleja koji prvo pogleda koga ima slobodnog, ko ume da prepozna gde je mismec i gde je odbrana najranjivija. Zbog toga mi ostaje mala zal sto se na Magdevskog vise ne racuna, jer mi je delovalo da on ima kliker za takve stvari.

Na beku trenutno samo Vanja. Iskreno, ne uliva on meni mnogo poverenja. Znam da moramo da ga forsiramo i siguran sam da ce imati utakmica u kojima ce odigrati sjajno, ali isto tako znam da ce Pionir svremena na vreme imati kolektivne ''facepalm'' situacije. Njegov kosarkaski IQ mi je nekako upitan, nadam se da sazrevanjem i okruzivanjem njega gomilom iskusnijih igraca to moze da se popravi. Pre svega da poradi na selekciji suta, a onda i na nekim drugim elementima, pre svega tehnickim (malo da poradi na driblingu, da se ne krivi u skok sutu itd.). Sa jedne strane mi je super ako dodje Rakicevic, ali sa druge... Mozda bi se i ovde trebalo okrenuti nekom iskusnije resenju. Ukoliko Hacer moze da igra dvojku kao kombo bek, onda me interesuje ko ce biti peti bek u rotaciji. Mislim da nam dosta od toga zavisi. Sto se Slobe tice, ja sam sumnjicav prema njemu u seniorima. Ne znam zbog cega ove dve godine koliko je kod nas nije forsiran do iznemoglosti da igra na kecu, jer tu bi mozda u seniorima i imao sta da trazi. Ovako kao skracena dvojka jako tesko. Mislim, nije nemoguce, Rakocevic je do skora pokazivao kako to moze da izgleda, ali Sloba nije na tom fizickom nivou. Nadam se da gresim.

Na krilu... Znam da zvucim bezdusno, ali ja bih gledao da se nekako otarasim Andrica. Prosto ne vidim nacin na koji ce se on vratiti na teren i dodati neki kvalitet ovoj ekipi. On je i pre povrede bio spor, sada je to sigurno jos znatno gore. Opet, nema visinu da ga gurnemo na 4 kao sto je igrao u mladjim kategorijama. Skok bi previse trpeo, ukoliko bismo to uradili. Mada bi mu u napadu to verovatno prijalo, da visi na trojci i prangija kad ga cuva sporiji igrac. Vrabac je pred kraj prosle sezone pokazao da moze biti upotrebljiv, mora on jos puno da radi, ali dobar je to komad drveta. Za Robinsona ne znam sta da mislim, nizak mi je za krilo, to moze biti i dobro i lose u zavisnosti od protivnika. Nadam se da je dovoljno dobar atleta da nadoknadi visinu.

Visoke pozicije ne bih razdvajao, ali realno je da nam tu trebaju dva igraca. Osim u situaciji kada bi se Andric popeo na 4, pa onda doveli samo jednog, ali nadam se da nece doci do toga. O Majstorovicu i Bircevicu sam vec pisao, pa mislim da nema potrebe da se ponavljam, u sustini sam zadovoljan sa oba igraca. Imaju oni svoje kvalitete, usli su u najbolje igracke godine. Mislim da mogu dosta. Sto se Koprivice tice, on se prosle sezone nije proslavio, ali po meni nije ni razocarao. Meni licno je na terenu izgledao mnogo smislenije od izvesnog Boze. Ipak on do prosle sezone nije odigrao seniorsku utakmicu protiv igraca koji je visi i snazniji od njega, skok iz druge srpske lige u jadransku ligu je znatno veliki i ocekivao sam da ce mu biti potreban period adaptacije. Nadam se da su mu treninzi sa Dzonsom i Vilijamsom koristili, jer su oni od prilike neki reper kakvoj bi igri trebao da tezi.
By DonBrodka
Kod nas je jedino pitanje, da li ovaj tim moze da se uvali u prvih 4 i da se bori za Evroligu, najveći aduti su nam trener i neka energija koju nosi sam Partizan, ali ima i Zvezda energiju i moze da dovede koga hoće, tako da od Evrolige opet nista... Jedino da se uzdamo u njihovu selekciju posto vidim da ni oni sada nemaju nista specijalno...

By DonBrodka
A sto se tice ovog tima, dajem Vam puno pravo da me pljujete, niko od mladih igrača neće postati igrac u rangu naših prethodnih zvezda, Bogdanovica, Veselog, niti imati slicnu karijeru, Vanja je prošle godine imao priliku da se iskaze, nije pokazao za mene NISTA...

Korisnikov avatar
By Karaburac
DonBrodka napisao:A sto se tice ovog tima, dajem Vam puno pravo da me pljujete, niko od mladih igrača neće postati igrac u rangu naših prethodnih zvezda, Bogdanovica, Veselog, niti imati slicnu karijeru, Vanja je prošle godine imao priliku da se iskaze, nije pokazao za mene NISTA...

a ko je pa rekao da hoce?
  • 1
  • 13
  • 14
  • 15
  • 16
  • 17
  • 178
long long title how many chars? lets see 123 ok more? yes 60

We have created lots of YouTube videos just so you can achieve [...]

Another post test yes yes yes or no, maybe ni? :-/

The best flat phpBB theme around. Period. Fine craftmanship and [...]

Do you need a super MOD? Well here it is. chew on this

All you need is right here. Content tag, SEO, listing, Pizza and spaghetti [...]

Lasagna on me this time ok? I got plenty of cash

this should be fantastic. but what about links,images, bbcodes etc etc? [...]