Stare teme
By Gira PFC
@BogdanB
Hvala za postavljanje ovog intervjua sa Džiletom! Ja se ne sećam da je neki trener ovako otvorio dušu i pričao o planovima i igračima kao on. Intervju je odličan, ima svašta nešto interesantno, nešto smo znali, nešto pretpostavljali, a po nešto je i novitet. :)
Veliko hvala i Džikiću što je otvorio dušu!
Korisnikov avatar
By Poska
По причи, Ракићевић као да је готов, а ни Стевановић није далеко(мада остаје нада пошто је набрајао позицију 2 као Ракићевић, Маринковић и Јовановић). Исто тако, као и да Едо више неће бити са нама(причао је о странцима на 1-3-5). Једино о Новици ни реч. А није га ставио на онај списак чији поени ће фалити(на ком су Чеда и Едо, поред 3 Амера). :)

Заиста сјајан интервју, препоручујем да се одгледа цео, све је лепо причао, јако лепе идеје око ове тренажне сале, па и целог тог пакета, са све исхраном, тренинзима, школом, и станом. Такође најреалнија прича око талената. Или договор са клубовима да долазе као деца најбоља и да се ту школују, или са 17-18 година, платиш и ето ти талента. Нема треће. Нарочито реалан око нас, прво своје двориште, дуг и остало, па онда даље. Сјајна идеја око овога за исхрану, као и онај део око 500 малих спонзора. Види се да је то школовање у Америци оставило трага и да је покупио и опасне идеје за инфраструктуру клуба(што сам више очекивао од Пековића).

Све у свему, надам се да ће бити ту да се ове његове жеље и идеје остваре.
Korisnikov avatar
By bokibb
Ne znam kako vi ali gledajuci Bircevica u repreyentaciji on ce nama bas bas dobro doci. Ima jako duge ekstremitete i moze odigrati odbranu kvalitetno (sto nije uvijek slucaj) jer uy ekstremitete ima i jako brze noge za svoju visinu. Takodje osim pristojnog suta izvana kojim siri odbranu, svidja mi se kako cita igru i utrcava uz ceonu liniju ili sa 45 kada druga dvojica igraju pnr pa on sa strane pomoci se zabode pod kos. Takodje igra u tranziciji mu je OK a mislim da ce to Dzile dici na jos visi nivo pogotovo sto Birca ima fizikalije za to.
Korisnikov avatar
By Lucky
Fantastican je ovaj intervju sa Dziletom. Ne sjecam se da je neko ranije ovako otvoreno pricao o igracima i njihovim manama i vrlinama, kao i o eventualnim planovima za buducnost.
Sa druge strane, ja sam nesto u ovom stilu ocekivao od strane Pekovica. On se rijetko oglasava a i kad se oglasi onda su to izlizane uopstene fraze koje nista ne govore o konkretnim planovima.Moje licno misljenje, a nadam se da grijesim, je da Pekovic nema ni kapacitet ni volju i namjeru da nesto konkretno dovede u red u klubu.
Nadam se da grijesim ali bojim se da ce losa i nezainteresovana uprava samo potrositi entuzijazam jednog strucnog trenera i dokazanog partizanovca kao sto je Dzile.
Korisnikov avatar
By BogdanB
Tacno sam znao

Послато са GT-I9300 користећи Тапаток 2
Prikačeni fajlovi
uploadfromtaptalk1467892334687.jpg
uploadfromtaptalk1467892334687.jpg (174.65 KiB) Pogledano 1348 puta
  • 1
  • 8
  • 9
  • 10
  • 11