Mesto za sve nekošarkaške diskusije
Korisnikov avatar
By Lucky
The Answer napisao:Još uvek vesla :)
Je li mislimo na istog? Ja govorim o onom sto je onomad napravio kacigu sa rogovima, a jedini kojeg se sjecam da vesla je onaj mali ''obdareni'' sto je sa Brienom.
Korisnikov avatar
By rudonja
Gledao sam vorkraft. Nije los.
Korisnikov avatar
By Jomer
posto je izasao dobar snimak, pogledao sam Betmen v Supermen, nije lose da ubije covek 2 i 30 min ali sve ostalo je tanko, DC bas zaostaje za Marvelom i tesko ce to popraviti u buducnosti
Korisnikov avatar
By Heisenberg
Svaka cast na GOT postovima, ja nisam citao knjige, dakle nemam nikakve predrasude vec uzivam u seriji.
Moje neko misljenje da je prosto nemoguce da ne dodje do duela Pasce-Planina, takodje mislim da ce Dzejmi doci u situaciju da bira izmedju Brien i Sersei i da ce sestra da ga izduva.
Sto se tice Deneris i Dzona mislim da se nece klati medjusobno vec ce da karaju nocnoga kralja onako u kontinuitetu, onda ce se dogovore rodbinski https://www.youtube.com/watch?v=W8jPfmHN9Jc, zmajevi ce da kuliraju na primorju i da love ribu, Tirion mozda opali tetku Deni, Sansa i Dzon sibaju winterfelom, a Tormund i Ser Bron dobijaju zlatnog medjeda za najjace likove u seriji.
Korisnikov avatar
By The Answer
Kakav pogled su razmenili Deneris I Tirion kad mu je dala ono govno da bude hend of d kvin, ja sam na par sekundi pomislio- sad kad krenu da se balave krvtijebem... :D
Korisnikov avatar
By Lika
Zaboravljate da je tradicija Targaryena da se medjusobno zene, pa me ne bi cudilo da Jon Snow I Daenerys potpisu kod maticara :-)

Ustvari, Daenerys mu dodje tetka ako je ovaj Rhaegar zaista njegov otac, hahahaha.
  • 1
  • 109
  • 110
  • 111
  • 112
  • 113
  • 155

Какав је Џонс дивљак.. Да је погодио Нана како тре[…]

KK Crvena Zvezda 26/27

Чуо сам да то спомињу.. Углавном имају тачне инфор[…]

KK Partizan 2025/26.

Sramotna sezona dozivljava svoj prirodni kraj.