Stare teme
Korisnikov avatar
By Zex88
Samo za Jomera :D
[bbvideo=560,315]https://www.youtube.com/watch?v=n6IsGeeuCik[/bbvideo]
Korisnikov avatar
By Jomer
hahaha taj sam brate, posta sam preletac, treba da mi das moderatorsku funkciju za uspesan transfer :D

moze i da se prebaci na neku drugu temu, podsetilo me ovo, klinac u kraju kad sam ga pitao za koga navija, kaze u fudbalu za Cz u basketu za KKP :lol: oplakao sam
Korisnikov avatar
By kontrabas
@Jomer
Ma ok, onda neka se samo Miletu ispuni želja. :lol: :lol: Nekad su ti komentari na njihovom nivou, omaklo mi se - stvarno sam mislio da si njihov. :)
A za Fleminga, uporedi šta je on osvojio, a šta Saša Obradović, pa javi. :dance:
By Edibledi
Јел се зна тренутни тим Мега Лекса за предстојећу сезону?
Ко је све отишао из клуба?
Шта је са Николићем, Ивановићем, претпостављам да ће им Мишко пронаћи неки ангажман?
Луваву и Загорац сигурно одлазе, Луваву у Филу а за Загора ће се отимати разни.

Остаје Јарамаз на плеју, ваљда и Поповић, као и Симић, док за Рашића верујем да је Мега била краткотрајна успутна станица.
Дошао је Милисављевић и то би требало би да буде то.
Од бекова су ту Ђоковић и Аранитовић. Аранитовић је звездин али је због повреде пропустио више од пола сезоне па ће можда у Меги, под Мишковим надзором, кренути испочетка да стиче искуство и самопоуздање. Дошао је Костја Мушиди из Немачке, бек 195цм. Доста је јак па може и на тројци да одигра у нижим петоркама.
На крилу је остао Симеуновић (21,200), вероватно ће доћи још неко.
На крилном центру су дошли Радослав Спасојевић (24,204), вероватно да мења земљака и Глоговац (22, 205) из Спарса. Ту је и Алфа Каба (20,206) од прошле сезоне, мислим да се опоравио; онда Павловић (20, 203).
Центри су Зубац, Никола Јанковић и Вељковић.

Јарамаз, Поповић, Милисављевић, Симић, Мусић
Ђоковић, Аранитовић, Мушиди
Симеуновић
Спасојевић, Каба, Павловић, Глоговац
Зубац, Никола Јанковић и Вељковић.

16 играча
Korisnikov avatar
By MILOS OBILIC
Jedan od najtalentovanijih košarkaša Slovenije, Vlatko Čančar novi je igrač Mega Leksa!
Korisnikov avatar
By Peja
http://www.b92.net/sport/kosarka/nba.ph ... id=1151908

Misko postao ozbiljan igrac i za svetske standarde..

Izgleda je provalio da u NBA bolje prolaze mladi igraci koje oni oblikuju nego vec formirani EL superstarovi i to Misko kroz Megu maksimalno koristi.

Mega moze doneti dosta dobrog nasoj kosarci, samo ako budemo imali talente..ovo je savrsen put
Korisnikov avatar
By Jomer
Peja napisao:http://www.b92.net/sport/kosarka/nba.ph ... id=1151908

Misko postao ozbiljan igrac i za svetske standarde..

Izgleda je provalio da u NBA bolje prolaze mladi igraci koje oni oblikuju nego vec formirani EL superstarovi i to Misko kroz Megu maksimalno koristi.

Mega moze doneti dosta dobrog nasoj kosarci, samo ako budemo imali talente..ovo je savrsen put
nije on provalio nista novo, nego je u NBA veca lova , jedini placaju sigurno obestecenje i jedini imaju pravila koja se postuju, probio se na to trziste kao ime i brend i sada to maks koristi

evo ti primer Zagorca, on ce sledeceg leta za njega dobiti sigurnih 625 000 $ obestecenja, dok to u Evropi retko ko ima da plati, platu ce da dobija redovno i Misko svoj procenat dok u Evropi retko ko placa na vreme i treba da se tuzis sa raznoraznim gazdama...
Korisnikov avatar
By mmarko28
Miško je provalio nešto drugo. Kad god jedan igrač iz Mege bude draftovan u prvoj rundi, Mega na osnovu toga dovede dva nova mlada talenta. Njemu je NBA draft najbolji marketing koji postoji za klub. Uz to, uzima novac od igrača kao menadžer (u NBA 4-5÷ od ugovora) i od kluba preko obeštećenja. Imajući u vidu da njegovi igrači igraju u Megi za smešan novac, on zaradi nenormalne pare. Zagorac ga ne košta više od 2000-3000 evra mesečno, a za njega će uzeti minimum 650000$ sledeće godine. Dok god ne igra evropu i nema velike troškove, to je super profitabilan sistem za Miška.

Послато са SM-G900F уз помоћ Тапатока
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 19
long long title how many chars? lets see 123 ok more? yes 60

We have created lots of YouTube videos just so you can achieve [...]

Another post test yes yes yes or no, maybe ni? :-/

The best flat phpBB theme around. Period. Fine craftmanship and [...]

Do you need a super MOD? Well here it is. chew on this

All you need is right here. Content tag, SEO, listing, Pizza and spaghetti [...]

Lasagna on me this time ok? I got plenty of cash

this should be fantastic. but what about links,images, bbcodes etc etc? [...]