Stare teme
Korisnikov avatar
By Zex88
@Mile Markusa Benksa

@Mexanicar u toj novoj valjda igraju hokejasi Cska..
Korisnikov avatar
By Nookie
Barsa je za celu utakmicu sutnula samo 5 bacanja. Sve je sutnuo Tomic....zamislite da se to desilo u nasoj ligi nekom timu....
Korisnikov avatar
By kontrabas
Kosta je ponovo odigrao nekoliko minuta (cak vise nego Vaskez). S obzirom da u utakmici protiv Albe nije bilo garbage tajma, naprotiv, izgleda da ga se trener nije sasvim odreko. Sasvim solidan index.

Ali pokreti i smek, koji Nihad Djedovic (14ca Albe) pokazao http://www.eurobasket.com/boxScores/Eur ... 10_138.asp, su za svaki aplauz. Volim kada igraci ovako caraju.
Sad vidim da je Jaycee to vec napisao.
By Jaycee Carroll
Mene je brate on odusevio,sa kakvom lakocom prolazi protivinke,imao je par odlicnih rolinga,bukvalno je izmestio svoje protivnike.Igracina!Moram da pohvalim jucerasnju partiju Efesa,sjajno su odigrali,posebno Erden i Lucas i igrac Makabija Ricky Hickman je strava.
By Jaycee Carroll
Kakav preokret Olympiacosa majko mila :clap: Pirejci su na pocetku 2 poluvremena imali -12 i -13,da bi petorka Law,Spanulis,Slukas,Antic i Hines razbili Himki u ostalih 15-ak minuta.Law je postigao jednu trojku,Spanulis 2,Slukas 2,Antic 1.Spanulis je u ovom trenutku za klasu bolji od Teodosica.A Hines sa svojih 198cm razbija protivnicke centre i kupi lopte bez problema.Antic igrao sjajnu odbranu.
Pol Dejvis je Evropski Kevin Garnett sa kakvom lakocom igra ovaj covek,iz igre je imao samo 1 promasaj,mislim da je mec zavrsio sa 18-20 poena.Olympiacos ce biti nezgodan i ove sezone.Ocekujem odlicnu utakmicu i u Toskani gde Siena docekuje Kahu,dok Fener ima da razmontira Besiktasa.
Korisnikov avatar
By rudonja
Hajns ima 196cm. :)
By Jaycee Carroll
rudonja napisao:Hajns ima 196cm. :)
Zavisi u koje patike nastupa :D
By Jaycee Carroll
O boga ti jebem ovo nisu istine,svi su dosad deklasirali Besiktasa,ja odigram Fener Besiktas 1 1,16 ovi gube na 2 minuta do kraja prvog dela 13 razlike :?
  • 1
  • 23
  • 24
  • 25
  • 26
  • 27
  • 102
Svaštara

Iskreno mnogo mi je teško palo ovo juče kad[…]