Stare teme
Korisnikov avatar
By skeske
Teski smo rutineri postali....
Nismo svjesni kakvu smo stvar uradili... mislim da cemo tek skontati kada budemo sastavljali ekipu za sledecu sezonu.
Korisnikov avatar
By skeske
Micic, Guduric, Dangubic, Mitrovic, Zagorac, Simanic.... Plus tri vrhunska igraca koje cemo napokon moci platiti a i dobiti ispod cijene jer smo jedni od povlastenih zato sto igramo EL, i tri domaca igraca na poziciji iskusnih, pa to ce biti zlo. :D

Mozemo li razmisljati sada o Krsticu? Da mu pruzimo fin oprostaj od karijere :D

1. Teo, Micic
1-2 Jovic
2. Guduric, brutalan crnac
3. Dangubic, Zagorac
4. Mitrovic, Simanic
4-5 Brutalan crnac
5. Krstic, Cirbes

Sta kazete na ovo? :D
By andrijafcb
Ако се Звезда пласира у затворену Евролигу,мислим да нема никаквог смисла више куповати странце,евентуално једног,јер се види да и са великим бројем домаћих играча могу да праве озбиљне резултате,а и тако ће се афирмисати и конкурисати за национални тим.
Korisnikov avatar
By The Answer
Ja bih zadržao većinu ovog tima, međutim Cirbi i Kvinsi će sigurno otići ali bih uradio sve da se zadrže Jovke i Kinsi, pa ću i ja malo da se igram "selektora" na nivou kluba-

Jovke, Vasa
Kinsi, Gudura, Igračina, ljudina, kralj
Gudura, Davidovac
Simanić
Luka, Teja da se dovede u red preko leta ako može, ako ne da se ne ljubimo ili pojačanje ranga bruka dobro
pojačanje ranga mitska zver, Štimac

Korekcije u zavisnosti od odluke Simanića koja nam predstoji, eventualnog dovođenja Zagorca što vidim da je želja ili ne/ostanka Štimca, ali to bi meni bio tim po volji.
Korisnikov avatar
By MileBL
Sta mislite jel doslo vreme da igracina, ljudina, kralj, polako napusti nas tim. Njemu je krajnje vreme da uzme kintu u inostranstvu, a nama da na njegovo mjesto dovedemo igraca sa vecim potencijalom.
Korisnikov avatar
By Zex88
Pa produzio je ugovor proslo leto..

Poslato sa ALE-L21 uz pomoć Tapatoka
Korisnikov avatar
By MileBL
Ako je ljudina ne bi trebao praviti probleme, naravno treba mu naci klub kao i ostalim igracima sa kojima se raskidao ugovor
  • 1
  • 277
  • 278
  • 279
  • 280
  • 281
  • 329
Re: KK Crvena Zvezda 25/26

Svaki djecak koji ne ode na koledz a ima priliku […]

KK Partizan 2025/26.

Mislim da Žo treba najviše da drži svlačion[…]

Ostali klubovi ABA lige