Stare teme
By SinisaBL
kvinsi je čudo!

neko će reći da smo imali sreće, ali zvezda je ove sezone previše utakmica rješila u završnici da bi tu sreća bila ključni faktor. prosto momci imaju mnogo više samopouzdanja od protivnika.
Korisnikov avatar
By Zex88
Uf.. Mene ce ova Zvezda upropastiti..Imam jaku upalu grla,t,pijem saku lekova i dernjam se ko manijak po kuci.. Izgubljen mec smo dobili..Stranci i Jovic doneli pobedu..Lazinjo,sutiraj samo trojke i ne pokusavaj nista drugo..

Poslato sa ALE-L21 uz pomoć Tapatoka
Korisnikov avatar
By MileBL
Pokazali smo karakter iako je na guranje izboren produzetak, vaznost utakmice ucinila je svoje.
Moguce da nam ovaj nacin na koji smo dosli do pobjede podigne samopozdanje.
Korisnikov avatar
By Zex88
E ali kako se Simon usere kad je bitno..Pa sunce ti poljubim..
Jovke je jos jednom pokazao da na leto mora u 12..

Poslato sa ALE-L21 uz pomoć Tapatoka
Korisnikov avatar
By Zex88
MileBL napisao:Simon je posebna prica sa onim njegovim lizanjem dlanova i brisanjem znoja sa cela.
Hahha,to,to.. :D Covek je on fire bio,mora da se hladi.. :D

Slika
Korisnikov avatar
By MookieBlaylock
Mislim da napaljenijeg igrača od Milera nikad nismo imali. U petak i večeras kad je zakovao one eksere u tablu, srce kad mi ne stade.

Послато са GT-I9105P уз помоћ Тапатока
Korisnikov avatar
By MILOS OBILIC
Simonovicu je Radonjic uzeo minutazu i ulogu u ekipi od kada je dosao Kinsi i sada je Simonovic dobio tretman nebitnog igraca kao i Stimac. U drugoj cetvrtini saigraci izbegavaju Stimca i naravno protivnik to provali i cuva nam bekove, a mi ni kosa ni da vidimo, a kamoli damo. Umesto da skupstimo loptu Stimcu, pa neki povratni pas, neku kretnu u napadu.
Sva sreca Cedevita je prosecna ekipa pa ih dobismo danas. Ako budemo sigurniji sa slobodnog bacanja dobijamo i u Zagrebu.
Korisnikov avatar
By Zex88
[bbvideo=560,315]https://www.youtube.com/watch?v=WrjwGPb0Hvw[/bbvideo]

Da proslavimo pobedu.. :D
  • 1
  • 268
  • 269
  • 270
  • 271
  • 272
  • 329
Re: KK Crvena Zvezda 25/26