NBA, NCAA & High School Basketball, NBDL
By SinisaBL
podgorica napisao:
Lucky napisao:Gledao snimak meca Louisville - Duke, pa mi privuklo paznju ponasanje kondicionog trenera Kardinalsa - Ray Ganong.
U prvi mah pomislio da je neka hendikepirana osoba koja je dobila priliku da sjedi do klupe tima, a onda malo izguglam i budem odusevljen likom.
Samo me zanima kako je on prezivio 30 godina karijere ako je oduvijek onako dozivljavao utakmice.
[bbvideo=560,315]https://www.youtube.com/watch?v=x6nbuxo2loU[/bbvideo]
Ne djeluje on meni bas ka sav svoj
Koliko sam ja shvatio ovo im je bila prva utakmica nakon što su eliminisani sa završnog turnira. To je vjerovatno malo diglo emocije.
Korisnikov avatar
By Antoine
Grayson Allen igra sezonu iz snova. Poluvreme protiv Louisville-a, 19 poena sa 7 šuteva iz igre. Like a boss.
Korisnikov avatar
By Jomer
@Toine kakav je koledz Havai, vidim da Stefan Jankovic ima impozantan ucinak tamo, da li je to relevantno
Korisnikov avatar
By Antoine
Jomer napisao:@Toine kakav je koledz Havai, vidim da Stefan Jankovic ima impozantan ucinak tamo, da li je to relevantno
Izuzetan koledž, ako igraš na njemu pa u pauzama predavanja brčkaš noge na plažama Honolulua. Košarkaški, doji deo prve divizije NCAA. Ako bismo uveli neki poredbeni koeficijent, recimo da svaki statistički parametar koji ostvari Ristić u ovom delu sezone kada se igra konferencijski raspored vredi bar duplo u odnosu na Jankovićev, i to kada bismo im izjednačili minutaže. Veliki jaz postoji u kvalitetu timova I divizije, ipak je to 300+ ekipa.

Ono što je dobra stvar je da Hawaii odlično gura u svojoj konferenciji i ako osvoje konferencijski turnir, možemo Jankovića gledati na Madnessu, kao i saigrača Stefana Jovanovića.

Послато са U8815 користећи Тапаток 2
By SinisaBL
E odlično. Baš sam pomislio da bi bilo dobro da Antoan sastavi privju.
Sinoć sam gledao utakmice i Ivan je par puta ponovio da će prenositi SVE mečeve na areni :D . Kako će to izvesti i koliko kompetentnih komentatora imaju za taj poduhvat, pitanje je. Ali biće veselo.
Korisnikov avatar
By Antoine
ULTRA KOŠARKA napisao:Sjajno Toine, kao i uvijek.
Nadam se da ću uvatiti burazera sa avatara, da ga odgledm, bar u reprizi.
Hvala
Prvo kolo protiv Nkole Jovanovića, to moramo ispratiti
  • 1
  • 204
  • 205
  • 206
  • 207
  • 208
  • 230
Svaštara

Iskreno mnogo mi je teško palo ovo juče kad[…]

Ја исто волим да погледам те турнире,поготово јер […]