Stare teme
Korisnikov avatar
By djokonda
MileBL napisao:Taktika Igokee je dno dna, nije se lako prilagoditi na takvu igru, sreca pa su nasi bili spremni.
Definitivno im treba bolja taktika na koju bi se vi lakše prilagodili
Korisnikov avatar
By Karaburac
djokonda napisao:
MileBL napisao:Taktika Igokee je dno dna, nije se lako prilagoditi na takvu igru, sreca pa su nasi bili spremni.
Definitivno im treba bolja taktika na koju bi se vi lakše prilagodili
:lol:
Korisnikov avatar
By MileBL
Oni su se prakticno predali pre pocetka meca, igrali su usko u odbrani provocirajuci nas sut za tri u nadi da cemo masiti otvorene suteve, na drugoj strani su svoju napadacku igru bazirali na sutu za tri pa ako im se posreci.
Korisnikov avatar
By BBBbbb
MileBL napisao:Oni su se prakticno predali pre pocetka meca, igrali su usko u odbrani provocirajuci nas sut za tri u nadi da cemo masiti otvorene suteve, na drugoj strani su svoju napadacku igru bazirali na sutu za tri pa ako im se posreci.
Najcesca taktika nekog slabijeg tima kada je velika razlika u kvalitetu.

Da idemo na tri, pa koga vise bude sralo...
Korisnikov avatar
By Zex88
Korisnikov avatar
By Heisenberg
Spanski mediji pisu da Bajern, Zvezda, Himki i Lokomotiva imaju sansu za A licencu, zapravo dve od ove cetiri je dobijaju. Ako je ovo istina onda se sigurno bira izmedju dva para Zvezda-Bajern i Himki-Loko, bojim se da ce svabe da upadnu umesto nas.
Korisnikov avatar
By MILOS OBILIC
Mozda budu i 3 tima ako se ne budu igrali kvalifikacije.
Mislim da ce Bajern sigurno da igra kao predstavnik Nemacke, a mozda ce cak da ubace i dve ekipe iz Rusije.
Mislim da imamo najmanje sanse, ali mozda nas i ubace.
AKo nista igracemo FIBA Evroligu koja ce biti slabija, ali bice zanimljivih ekipa, nece se svake godine igrati protiv manekena iz Milana, stare garde Zalgirisa, Durusafake...

NEGO NIKO DA MI ZAHVALI STO SAM PRVI REKAO DA JE DARUSAFAKA POVEZANA SA DOGUS GRUPOM. PRVO SU DOBILI PREKO 30 SLOBODNIH PROTIV ZVEZDE, A SADA I A LICENCU.
By podgorica
MILOS OBILIC napisao:Mozda budu i 3 tima ako se ne budu igrali kvalifikacije.
Mislim da ce Bajern sigurno da igra kao predstavnik Nemacke, a mozda ce cak da ubace i dve ekipe iz Rusije.
Mislim da imamo najmanje sanse, ali mozda nas i ubace.
AKo nista igracemo FIBA Evroligu koja ce biti slabija, ali bice zanimljivih ekipa, nece se svake godine igrati protiv manekena iz Milana, stare garde Zalgirisa, Durusafake...

NEGO NIKO DA MI ZAHVALI STO SAM PRVI REKAO DA JE DARUSAFAKA POVEZANA SA DOGUS GRUPOM. PRVO SU DOBILI PREKO 30 SLOBODNIH PROTIV ZVEZDE, A SADA I A LICENCU.
Muka mi je bilo da se mijesam , ali Darusafaci je Dogus sponzor generalni , iako razumijem zasto su svi pomislili da si ti to onako povezao :D

Inace ovo sto rade oko evrolige je sramota , tacno treba pocet pratut kriket
  • 1
  • 240
  • 241
  • 242
  • 243
  • 244
  • 329

Ja vama ne mogu da opišem koliko mi je drag[…]

Fudbal

Dupla kruna ole Iskreno Zvezda nema klupu, fali n[…]

Re: KK Crvena Zvezda 25/26