Stare teme
Korisnikov avatar
By The Answer
Zex88 napisao:Hahah,Radonja kralj.. :)
https://twitter.com/foe23/status/693190726637768705 Mnogo nam je mocno ovo za himnu el.

[bbvideo=560,315]https://www.youtube.com/watch?v=9JqOYtFdR1Q&feature=youtu.be[/bbvideo]
NEKA SE PROTIVNIK USERE OD BUKE!

Još Turci, Cedevita i Pao. Za poslednja dva će tek da bude ludnica. Cedevita još nije doživela pravi Pionir, navikli na pozorištance, kad ih ovo strefi... a Pao je već nešto posebno. Oni su dva puta videli ludilo ali će uz ovo sa himnom videti neku novu dimenziju.

Послато са E2105 уз помоћ Тапатока
Korisnikov avatar
By MileBL
Meni je Darusafaka tezi protivnik za skauting od Lokomotive, imaju mnogo igraca slicnog kvaliteta, sinoc se tacno znalo koga treba drzati i to smo odlicno odradili.
Korisnikov avatar
By skeske
Sta mi radimo, ovo nije normalno :D . Na trenutke igramo najbolju odbranu u univerzumu :D . Koliko nam je samo Kinzi donijeo to nije normalno. Da imamo Danstona nekog na rezervnoj petici da osiguramo skoko kada smo sa drugom petorkom i odigramo jos jacu odbranu bili bi pakao od ekipe, ovako imamo rupa ali za sada ne stetujemo toliko :)
Skauting odlican, pustili smo njihove visoke da sutaju sa vana, oni nisu konstantni i jednostavno nisu imali sanse, prebili smo Dilejnija kao macku, ali ipak je dao 16 poena, strasan igrac. U Rusiji ce nas saprati u tri vode ali nema veze :D . Kada bi nam se posrecilo i da prvi krug zavrsimo sa 5:2 plakao bih od srece :D . Radonjic odlicno vodio utakmicu, mislim da je imao 2-3 puta gaf sa kasnim izmjenama ali opet on bolje zna od mene :)
Idemo dalje :)
Korisnikov avatar
By MILOS OBILIC
Samo da dobijemo Durusafaku i onda A licenca i ovakva ekipa:
Jovic, Dilejni
Guduric, Lazic
Kinsi, Dangubic
Mitrovic, Simanic
Cirbes, Laval
  • 1
  • 234
  • 235