Teme o ostalim sportovima
Korisnikov avatar
By Poska
Не знам ја ко је на отварању хтео први да се самопромовише, логична реакција људи.

Сада као председник силази да честита играчима, опет покушај самопромоције. Није он сишао због њих, сишао је због себе.
Korisnikov avatar
By Zex88
Idi Poska na svastaru pa drzi politicke govore.

Posto od vaterpola znas samo ono sto procitas na avangardi,zamolio bih te da ne spamujes temu.

Cim ne znas ko je komentator,onda ocigledno ne gledas ni VKP,a toliko se kunes u njega..

Prepusti ovu temu malobrojnima(Milanezija,Bogdan) koji gledaju ovaj sport.
Korisnikov avatar
By Poska
Никада за себе нисам ни рекао да знам много о ватерполу, па чак, ни ово првенство нисам одгледао цело.

Не гледам нешто много ВКП, али се и не кунем у њега, то ипак не значи да не видим шта се све дешава.

Не бих желео никоме да сметам на овој теми...

Само не допуштам да они који нису коментарисали самопромоцију на отварању(јер им је то вероватно тада одговарало), да сада пишу нешто о људима који су били тамо, како њима није стало до ових момака. Не, него су дошли да сачекају да председник сиђе доле, па да му звижде.

Извињавам се вама који пратите овај спорт.
Korisnikov avatar
By Zex88
Nemas ti sta nekom da dopustas ili ne. I preskoci me sa tim temama,gde si ti bio kada je.. Ja za razliku od tebe ne prosipam ovde politicke parole vec gledam kako se ponsamo.. Da li zvizdanje zastavi Madjarske,Hrvatske,Nemacke osim blamaze donelo nesto? Zbog cega se zvizdi himni CG? Ne moras nikom da aplaudiras kao sto je naredio Mihajlovic,ali mozemo li da se makar ne brukamo pred svetom? Cisto da odstojimo.. Mada,mi smo zvizdali i himni Jermenije i to je bilo jer podrzavamo momke na terenu.

Sto se tice zviydanja,Tomi,Malom i ostalima..
Evo najprostije: Sta je vaznije,da zvizdis nekom koga mrzis ili da aplaudiras nekom koga volis? Ja videh da je ipak bolje da zvizdimo dok se urucuje Mitrovicu medalja,ko ga jebe,daj da zvizdim Tomi.. Zvizdi koliko hoces kad je trenutak,ovo nije..

Sto se tice samopromocije politicara,mogao bi da shvatis da svaki politicar u svakoj zemlji to radi.. Treba li sad da ti izvlacim kako Kameron spasava od polava, Obama pomaze unesrecnima, Putin spasava radnike,itd?
Korisnikov avatar
By Poska
Ја нисам ништа ни рекао за звиждање заставама, као ни химни друге земље. То не треба да се ради, али ти си споменуо председника, политику, моје се односило на то. Аплаудираш ономе кога волиш, али када хоће да ти наметну у први план оног кога мрзиш, твоје је право да изразиш незадовољство према томе.

Слажем се за политичаре, само код тих примера нема ко да каже нешто против, ако хоћеш већ пред аудиторијумом да се самопромовишеш, још на спортском догађају, буди спреман и за реакцију. Не значи да ће до ње доћи, али не значи ни да неће.

Уосталом, ти људи су платили карту, ако нису никога вређали, па чак ни правили неке ствари због којих би била кажњена наша репрезентација, имају право да звижде овима што хоће да се самопромовишу.

Надам се да у јуну неће пробати поново самопромоцију поново.
Korisnikov avatar
By Zex88
Znaci kad Obama dodje na mec Bulsa,da mu vicem da je bagra ?

I treba da izrazis ono sto zelis,ali mislim da nije momenat za to kad se urucuje medalja vaterpolistima? To sto je neko kupio kartu,ne znaci da mu je dopusteno sve.. Milion puta na stadionu ima onih sto bih izbacio sa tribine jer je stoka(svoje frustracije leci na sportistima)..
Korisnikov avatar
By Zex88
ajoštriji u izjavi je kapiten Nikola Janović:

"Žao mi je, nosim gorčinu u sebi. Reprezentacija Srbije je do sada sve zalužila, svaka im čast na svemu, najbolji su. Ali, ovo večeras nisu! Kao sportista im čestitam, ali kao čovek sam veoma razočaran. Ako je trebalo ovako da osvoje zlato, onda je to trebalo da nam kažu pe utakmice".

Ni njegov brat Mlađan nije mnogo mirniji:

"Kad god igramo neku važnu, odlučujuću utakmicu, nama 'nameste' sudije, pogotovo ovog Margetu. I u borbi za polufinale protiv Italije suđenje je bilo sramotno. Vidi se koliko neke države imaju uticaj. Videli su ljudi sve večeras... Mi smo naš cilj ostvarili plasmanom na Olimpijske igre, a Srbija... da Srbija nije pobedila bilo bi veliko iznenađenje".

Draško Brguljan se pridružio kritikama sudijama:

"Ovde je sve stvarno bilo spektakularno, i publika, i ambijent i finale. Jedino su sudije imale neko svoje finale... ".

Dodao je i ovo: "Ne, nije mi lakše jer nismo bili lošiji od Srbije. Nemam zlato oko vrata".
Korisnikov avatar
By Poska
Нисам баш спазио да је неко викао, звиждали су. Вероватно човек долази у пријатељску околину. :)

Ма слажем се ја са тобом, само кажем, да када неко хоће да стави себе испред спорта, добије оно што заслужује. Да, жао ми је момака, нису они то заслужили наравно, али пошто немаш шансу да нигде искажеш своје мишљење, па тако дођеш да гледаш спорт, а они и ту хоће да ти угурају политику, е па не може.

Не бих коментарисао ове изјаве јер се не разумем превише у овај спорт.
  • 1
  • 76
  • 77
  • 78
  • 79
  • 80
  • 110
Svaštara

Iskreno mnogo mi je teško palo ovo juče kad[…]

Ја исто волим да погледам те турнире,поготово јер […]

KK Crvena Zvezda 26/27

По мојем мишљењу тренер треба бити способан да одр[…]