NBA, NCAA & High School Basketball, NBDL
Korisnikov avatar
By skeske
Antoine napisao:
skeske napisao:Jos jedno pitanje. Da li mu je bilo bolje da je ostao u Zvezdi? Pretpostavljam da bi sada bio rezervi centar Evroligasa sa 3 EL sezone iza sebe.
Ne bi on video parketa u ovakvoj Zvezdi. Tamo bar, ako ništa drugo, ima najbolje moguće uslove za individualni rad.
Nisam bas siguran da je tako. Znas kakvih smo problema imali sa visokim igracima u proslom periodu, a on nam je bio prospekt broj 1 te generacije. I Teja je zbog problema dobio priliku godinu ranije nego je i on sam ocekivao. Ja licno mislim da bi koncepcija ekipe bila drugacija da je on ostao. Da bi jos prije dvije sezone u Zvezdi vidjeli tu mitsku zvijer 4-5 , ali onda Cirbesa ne bi vidjeli :) . Kontam isto bi on na draft visoko mogao ici i iz Zvezde, ali dobro, tu je skolovanje, tu su druge prednosti.
Korisnikov avatar
By Karaburac
Uopste ne mislim da bi tako bilo, ali dobro... Ovo je u svakom slucaju SBBKB prica tako da argumenti ne mogu da budu previse jaki. Meni je vrlo indikativno bilo to sto je on kao prospekt broj jedan svoje generacije u KLS-u grejao klupu Maksimu Bukvi Sturanovicu.
Korisnikov avatar
By skeske
To je vec do takmicarskih motiva FMPa te godine :) . Ali u pravu si, to su price sta bi bilo kad bi bilo. Samo neka on napreduje i dodje do NBA, kako god. A ako ne, u evropi ce uvijek moci uspjeti.
Korisnikov avatar
By Jomer
MileBL napisao:
skeske napisao:Jos jedno pitanje. Da li mu je bilo bolje da je ostao u Zvezdi? Pretpostavljam da bi sada bio rezervi centar Evroligasa sa 3 EL sezone iza sebe.

Tesko je to oceniti, nije lose ni igrati u FMP-u kao sto je igrao Guduric, recimo svi smo mislili da su Guduricevi vrsnjaci koji igraju u Megi u prednosti nad njim, medjutim sada vidimo da je on daleko iznad njih jer se probio u ozbiljnijem sistemu.

vidim Jokic lose prosao zbog Mege,

edit
propao covek, daleko je ispod Gudurica a isto godiste ;)
Poslednja izmena od Jomer u Čet Jan 07, 2016 12:27 pm, izmenjeno 2 puta ukupno.
Korisnikov avatar
By MileBL
Jeste da je OT, ali igraci Mege nece imati nikad osjecaj pripadnosti, evo sa Jokicem niko nema kontakta ni navijaci ni novinari, kada je Igrao u Srbiji nije imao podrsku navijaca, da je bar igrao cesce za mladu reprezentaciju mozda bi malo vise pokazivao emocije, ovako kao da je iz epruvete ispao.
Korisnikov avatar
By Heisenberg
Pisalo se ranije o "propaloj Zvezdinoj generaciji 95' ", voleo bih da nadjem negde tu prepisku jer smo pisali i o supertalentovanoj 98' i tada je i pocela prica kako su se i o Guduricu, Risticu i ostalim pisale bajke a sada ih nema nigde..., drago mi je sto su ih momci demantovali, a i tek ce...
Kod Miska za sada samo Jokic opravdava hajp koji se stvorio dok je bio u Megi, ostali (Micic, Miljenovic, Dangubic, Nemanja Krstic) ne. Videcemo za Zagorca i Jaramaza, ja se nadam da ce makar jedan od njih dvojice dogodine biti u Zvezdu, uh kako bi upario Guduru i Zagorca! :D
Korisnikov avatar
By Karaburac
Pa ja sam pisao o tome da je Zvezdina generacije 95' (Ristic, Tejic, Guduric, Djukanovic, Ristic) masakrirala Meginu generaciju 95' (Veljkovic, Jokic, Zagorac, Jaramaz) u finalu juniorskog evroliginog turnira u Beogradu, mislim da je 30 razlike bilo tada, a sada kada bi uporedio te momke tesko da bi bilo 30 razlike, cak nisam siguran ni da bi Zvezda uopste dobila mec. Da li je Zvezdina generacija propala ili ne, o tome je rano pricati, ali da su Rebic, Ristic i Tejic ostvarili daleko manji napredak od Jokica, Jaramaza i Zagorca mislim da je izlisno govoriti. Jedini momak iz te generacije koji konstantno opravdava epitet talenta je Guduric, cak bih rekao ponekad uprkos Zvezdinoj politici, a ne uz njenu pomoc.
Korisnikov avatar
By dovlimir
što se Zagorca tiče, ne bi me iznenadio Jokićev scenario. pvo draft na ljeto, pa iduće godine direktno u NBA iz Mege, jer mislim da su to dva najveća talenta iz Miškove fabrike.
  • 1
  • 201
  • 202
  • 203
  • 204
  • 205
  • 230
Svaštara

Iskreno mnogo mi je teško palo ovo juče kad[…]