Stare teme
Korisnikov avatar
By Heisenberg
Sad se vratih iz Pionira, izgubili smo na bas glup nacin, Radonjic i Jovic su se poneli kao amateri u zadnjem napadu, ali ja sam ubedjen da dobijamo kada bude bilo najbitnije..
Kinsi pokazao u prvoj utakmici kako izgleda imati pojacanje.
Prosto je neverovatno da Radonjic ne uocava da Guduric prosto MORA da igra vise, decko je rodjeni pobednik a on ga jebe sa minutazom i to je nesto sto mi najvise smeta kod Radonjica!
Korisnikov avatar
By MileBL
Radonjic ubacuje Gudurica uglavnom u situacijama kad vise nema izlaza, pa ide na sve ili nista, nikako ne mogu provaliti filozofiju po kojoj toliko forsira Lazica, bukvalno se odluci igrati napad sa cetri igraca, ako se tu nesto ne promeni male su sanse da ce igra u napadu bolje izgledati.
Jos jedna stvar koja nam fali je igracki bezobrazluk, ne znamo se potuci na terenu, nikako da napravimo grub faul, u Podgorici prebise Gudurica u tom mecu jedinog raspolozenog igraca, imamo dvanaest igraca, treba ih iskoristiti, svi znamo da Tejic zna udarati, pa pusti momka nek napravi mesarski faul, lakse ce posle biti nosiocima igrati kada se protivnik iznervira.
Jos nista nije izgubljeno, ako se ekipa bude razvijala u pravom smeru mozemo uzeti ABA ligu
Korisnikov avatar
By Heisenberg
Ma mi imamo 12 igraca od kojih ali bukvalno svaki moze dati neki doprinos, naravno nmg svi igrati na jednoj utakmici ali strucni stab mora da pronadje pravi nacin kako da ih maksimalno iskoristi, evo Mile je spomenuo Lazica i u pravu je, momak je dobar odbrambeni igrac ali je nedopustivo da on ima 20min a Guduric 10, njih dvojica su nebo i zemlja, stvarno para oci ta cinjenica, plus Lazic daje sebi mnogo vise slobode u napadu nego sto bi trebalo, on je covek igrac zadatka i kao takvom njegova mintaza treba da manja a nekim igracima veca.
Korisnikov avatar
By Poska
MileBL napisao:Ja nisam optimista, ne vidim nacin da dobijemo Cedevitu i Buducnost bez prednosti domaceg terena, oni ce sve uciniti da iskoriste priliku koja im se ukazala, imaju kontrolu nad sudijama, ne bih se iznenadio ako se dodatno igracki pojacaju, mozda jednu stepenicu mozemo preskociti, dve tesko.
Sto se tice nas, minutaza koju ima Lazic ce nas ukopati.
Они имају, а легенда нема?
Korisnikov avatar
By Poska
Ако ти мислиш да је тако, онда добро. Не знам само ко је учестовао у стварању ове нове лиге, вероватно неко други.
Korisnikov avatar
By Zex88
Znaci mi kontrolisemo sudjenje,a sudije nas unistile u Zagrebu i Podgorici..Sta bi tek bilo da ih neko drugi kontrolise..

Poslato sa ALE-L21 uz pomoć Tapatoka
  • 1
  • 211
  • 212
  • 213
  • 214
  • 215
  • 329

Страшан је играч Монтеро..А само 22 године.. Стига[…]

Волео бих га у Звезди,али мислим да је ово прави п[…]