Stare teme
Korisnikov avatar
By ULTRA KOŠARKA
I Efesu je duvala promaja u odbrani, ali zeru manje nego Zvezdi.
Nekako dječiiji poraz, kao da se još nisu dječije bolesti preboljele. Ali dobro, rijetko ko je i očekivao pobjedu u Carigradu.
Korisnikov avatar
By Heisenberg
Ako ovako budemo igrali u nastavku idemo u top8, jos kada dodje Kinsi eto jos sirine u oba pravca, moramo da pokazemo karakter i da svaku utakmicu igramo kao da je za prolaz i nema zime, moramo da budemo bolji od 4 tima, a svakako mozemo svakoga da pobedimo, jedino je Fener za klasu iznad svih ali i sa njima moze da se igra, posebno u grotlu Pionira, dakle ima jos 13 utakmica, imamo odlican tim, usudio bih se reci mozda i bolji nego prosle sezone i siguran sam da ce vreme to i pokazati.
Korisnikov avatar
By Poska
Slika
Korisnikov avatar
By Zex88
I posle da neko kaže da Radonja nije kralj..

Послато са HUAWEI G700-U20 уз помоћ Тапатока
Korisnikov avatar
By HarisBrkic
Uh.. provukao se Duda kroz iglene uši. Nije prvi put ove sezone da Efes igra ovakve utakmice i pobeđuje na kraju.

Ali za mene to nije utisak večeri. Ja sam večeras video jednu dominantnu Zvezdu koja gazi sve pred sobom, koja nije daleko od favorita protiv koga god da igra do kraja top 16. Svaka čast!

Ne ulazim u finansijske konstrukcije kojima se došlo do toga, rezultat je zadivljujuć. Mnogo dobra ekipa za koju je nemoguće ne navijati.

P.S. Moja Novogodišnja želja je da Ilija Kovačić pređe na RTS!!!
Korisnikov avatar
By skeske
Imali smo najgore sudjenje od kad igramo EL u poslednje vrijeme. Steta, velika steta, mogli smo se vec istaci kao kandidati za TOP8.
Vratice se ovo kad se bude odlucivalo...

Nego, malo radosti :)

Slika
Korisnikov avatar
By Salvatore Guliano
Ne razumem sta se zalite na sudjenje kada je evidentno da je Radonjic izgubio utakmicu. Zaboravljanje Milera na klupi u poslednjih nekoliko napada kada ste imali plus jedan, pa logicnije da on sutne nego Vasa. No dobro mnogo je mlaka i bezvezna utakmica bila pa je ovakav kraj i mogao da se nasluti. Iznenadjujuce dobra partija Vase, obzirom da je sa timom odradio mozda 3-4 treninga.
Imate bas dobru ekipu, popunjeni svuda sa po dva igraca i to je mozda ono sto je odmoglo Radonji na ovom mecu.

Sent from my LG-D290 using Tapatalk
Korisnikov avatar
By skeske
Miler je bio opterecen faulovima. Sledeci put neka Radonja otme pistaljku od sudija i svirne faul nad Cirbesom ili par napada prije nad Jovicem ili neka pogleda snimak "gazenja" linije od strane Jovica pa ponisti sudijsku odluku, a moze uci i da popravi promasaj Lazica i onda on nece biti kriv....
Toliko se boris i odigras dobro, budes bolji i onda te neka budala sasjece... Efes je predobra ekipa da to ne bi iskoristila.
Korisnikov avatar
By Lepus
Poraz mi nije nesto tesko pao, vjerovatno zato sto i nisam ocekivao pobjedu dolje. Mada, nacin na koji smo izgubili, radije ne bih ni razmisljao o tome ..

Sve ukupno gledano, ja sam veoma zadovoljan nasom igrom. Naravno, ima tu stvari koje se mogu i moraju popraviti, ali nismo se mi samo pitali sinoc. Naspram nas je bilo jedna od najjacih ekipa u EL. Gledati ko je najvise kriv za poraz, ne znam da li se isplati?! Svi su imali udio u tome, ali isto tako, svi oni su i dosli do toga da igramo utakmicu na jednu loptu. Radonjicu zamjeram jedino posljedni napad, katastrofalno izvedeno.

Ovdje se pise o nekoj losoj odbrani Zvezde, uopste se ne slazem sa time. Ima tu propusta, ali opet napominjem, zaboravlja se protiv koga smo igrali. Najveci problem imamo na piku gdje zbog sporosti centara(prije svega Stimca) moramo igrati duboko sa strane pomoci i onda rizikujemo sut za tri poena. Ono sto sam i predivio, Saric nam je bio veliki problem sa sirenjem igre i dobrom distribucijom. Dok je Brown igrao, bili smo k'o na konju. Isto tako, velikih problema smo imali sa klasicnim "dijamantom" gdje je Diebler istrcavao na stranu Dunstona, zabadao u sredinu i na pomoc naseg centra spustao Dunstonu loptu na zicer. Generalno, nasa odbrana se zasniva na usmjeravanju na stranu i svako probijanje kroz sredinu nam stvara probleme.

Igrace pojedinacno ne bih pominjaom, vec sam rekao, timski su mi djelovali svi veoma dobro. Vjerujem da mozemo jos bolje, posebno kada se Vasa i TK uigraju.

Sto se tice sudjenja, mozda u zadnjoj cetvritini i jeste islo na njihovu stranu, ali nemam ja tu zamjerke. Isto takvo sudjenje smo imali mi kao domacini protiv Bayern-a. Onaj faul nad Zirbesom se nece nikada svirati, pogotovo u ovakvom slucaju. Isto tako, vecina nasih zamjera gazenje linije Jovica. Ja nisam vidio sta je sudija svirao (gazenje ili korake), ali je Jovic napravio ocigledne korake.

@SG
Po cemu ti je ovo bila mlaka i bezvezna utakmica?
  • 1
  • 207
  • 208
  • 209
  • 210
  • 211
  • 329

Страшан је играч Монтеро..А само 22 године.. Стига[…]

Волео бих га у Звезди,али мислим да је ово прави п[…]