Poska napisao:Дајте неке што се подигну на прстиће, то је мени увек занимљиво.Ja nisam znao da si ti bolestan
Послато са GT-I9300 користећи Тапаток 2
Poska napisao:Дајте неке што се подигну на прстиће, то је мени увек занимљиво.Ja nisam znao da si ti bolestan
Shomy_lee_jones napisao:Shomy, brate, hvala, ali stvarno nema potrebe da mi toliko zahvaljuješ samo zbog onog paketića koji ti dadoh onomad, za Novu godinu...Lika napisao:Ovo je jedna od jacih tema foruma
...Vegina svaka fotka ima prstohvat umetnosti u sebi i to cini temu elegantnom,ova sto je spakovala kofere mi je jedna od drazih
A Lika i Yop u konstantnom ratu zatvoriti temu/promeniti ime foruma u stopalars.com
, biće nešto i ove NG When I'm dead I'll be dead a long time, but the wines so pleasing and so sublime.
BogdanB napisao:Што бре болестан? Сасвим нормална појава.Poska napisao:Дајте неке што се подигну на прстиће, то је мени увек занимљиво.Ja nisam znao da si ti bolestan
Послато са GT-I9300 користећи Тапаток 2
Све ове године,
С тобом увек било где,
Ми смо црно бела деца,
Која броје успехе.
И још добро памтим све,
Памтим и све поразе,
Успомена кад се сетим,
Још кроз тело пролазе!

When I'm dead I'll be dead a long time, but the wines so pleasing and so sublime.
Све ове године,
С тобом увек било где,
Ми смо црно бела деца,
Која броје успехе.
И још добро памтим све,
Памтим и све поразе,
Успомена кад се сетим,
Још кроз тело пролазе!
You see, in this world there's two kinds of people, my friend: Those with loaded guns and those who dig. You dig.

Све ове године,
С тобом увек било где,
Ми смо црно бела деца,
Која броје успехе.
И још добро памтим све,
Памтим и све поразе,
Успомена кад се сетим,
Још кроз тело пролазе!