Stare teme
By SinisaBL
Peja napisao:Ajde picke ko je osim Peje najavljivao pobedu? :D

Braco REba i Gudura odigrali rutinski kao Kalderon i NAvaro u najboljim danima, kao da igraju 10 godina zajedno i ovo je samo jedan mec u nizu koji odradjuju , moj respekt
Ja (u dubini duše :D )

Realno, od ovog tima možeš očekivati očaj ili sjajnu igru, amplitude su nevjerovatne... I to će se nastaviti.
Korisnikov avatar
By Heisenberg
Sad kad dodje Markus imacemo lagano tri pleja koji mogu da daju doprinos, kaze Radonja da se Danguba vraca jos malo, videcemo da li to znaci da Tompson ide, bilo bi steta da Guduric izgubi minute jer decko je veceras pokazao klasu.
Korisnikov avatar
By ULTRA KOŠARKA
Ne bi da sad elaboriram, ali ja sam za to da Tomson ostane.
Pobjede i porazi, sve to dođe i tako u krug, meni je večeras drago zbog dječurlije Rebića i Gudurića. Svaka im čast-
Takođe svaka čast cijelom timu, svi su dali sve od sebe.
Korisnikov avatar
By Zex88
Tompson nema šta da traži kad sw vrati Danga.. Ne sme ni minut vremena da uzme Guduri..

Послато са HUAWEI G700-U20 уз помоћ Тапатока
Korisnikov avatar
By skeske
Zex88 napisao:Tompson nema šta da traži kad sw vrati Danga.. Ne sme ni minut vremena da uzme Guduri..

Послато са HUAWEI G700-U20 уз помоћ Тапатока

Gudura ce imati velikih oscilacija, ne znam je li pametno da ostanemo samo sa jednim bekom. Ja bih njega zadrzao, Gudura nekad nek igra 30 minuta a nekad neka ohladi.
Korisnikov avatar
By Zex88
Korisnikov avatar
By MILOS OBILIC
Tomson igra dobru odbranu, ali mu u napadu lopte ispadaju iz kosa. Mozda treba da ostane do kraja prve faze Evrolige, a onda ako se ne pokaze u napadu da se razilazimo. Kada dodje Vilijams, Jovic ce igrati i beka tj. bice i jedan i drugi desetak minuta zajedno na parketu. Na beku ce biti jos Lazic i Guduric, a na krilu Dangubic i Simonovic.
  • 1
  • 162
  • 163
  • 164
  • 165
  • 166
  • 329
long long title how many chars? lets see 123 ok more? yes 60

We have created lots of YouTube videos just so you can achieve [...]

Another post test yes yes yes or no, maybe ni? :-/

The best flat phpBB theme around. Period. Fine craftmanship and [...]

Do you need a super MOD? Well here it is. chew on this

All you need is right here. Content tag, SEO, listing, Pizza and spaghetti [...]

Lasagna on me this time ok? I got plenty of cash

this should be fantastic. but what about links,images, bbcodes etc etc? [...]