Stare teme
Korisnikov avatar
By Poska
Свака част оном Симанићу, заиста велики потенцијал, али је показао и да зна и да сме. Исто и за Гудурића. Само се надам да ће добијати шансу и када се сви опораве и иако некада греше, то би баш много значило.

Ајде нека ми неко објасни, од вас који сматрате да тако играчи одлазе и долазе, како мислите да 3 странца отпустите и доведете нове играче? На коју фору, а да то не буде финансијски погубно? Не мора 3, може и једног. Мислим да мало реалности не би било лоше.
Korisnikov avatar
By Peja
Bice zanimljivo dogodine, msm da ce sledeca sezona biti vrhunac sa domacim igracima, prosle sezone smo donekle dobili Tejica kao i Luku, ove Guduru i Simanica pa i Jovica, mozda uskoro i Dangubica

Dogodine
Amer, Jovic,
Gudura, Lazic, Aranitovic
Dangubic, ?
Luka, Simanic
4-5 Tejic
Cirbes, Nastic

Nzm koliko je realno ,ali bih voleo ovaj tim dogodine, msm da bi posle ove sezone kaljenja, mnogi od njih imali zenit sledece sezone
Jos kad bi ovaj Amer na kecu bio Mwil
Korisnikov avatar
By Poska
MileBL napisao:Isto kako smo oterali Silba, smanjenje minutaze, sjedenje na klupi itd.
Jeсте, и исплатили му пола уговора.
Korisnikov avatar
By Poska
То је баш добро пословање онда.
Korisnikov avatar
By Zex88
I izgubili smo titule zbog toga.. Šilb je za ove bio igračina..

Послато са HUAWEI G700-U20 уз помоћ Тапатока
Korisnikov avatar
By Poska
Ма то ја не доводим у питање, већ мислим да се пишу неке бајке које су нереалне, јер треба да се сагледа целокупна ситуација. Па немају они уговоре на по 2 месеца или по 100к, па да им кажеш ћао и доведеш нове. Треба све да се сагледа, па онда да се каже. Схватам ја и жеље и све, али те жеље нису реалне.
Korisnikov avatar
By Zex88
Slazem se.. Ja bih njih najurio,ali posto su zasticeni ugovorima,onda moramo da ih istrpimo. Kad smo vec bacilli pare,da makar nesto uradimo sa njima.
Napravio bih korekciju i pruzio kljuceve ekipe Guduri,a da Simanic zameni Simona.
Korisnikov avatar
By Poska
Наравно. Баш то, корекцију можеш да направиш, исто бих и ја урадио са овом двојицом и трпео би их и по цену неких грешака. Боље да греши овај клинац, него онај са 25-6 година. Е сада, шта ће бити видећемо. Надам се да ће Симанић добијати шансу када се врате сви повређени.
  • 1
  • 114
  • 115
  • 116
  • 117
  • 118
  • 329
KK Partizan 2025/26.

A šta da radimo.... Meni lakše kad[…]

Takmicenja mladjih kategorija

Završen je finalni turnir kadetskog prvenst[…]

NCAA & High School