Stare teme
Korisnikov avatar
By Mikoni
Biće zanimljivo videti nas kako igramo protiv čvršćih i iskusnijih ekipa.

Mislim da moramo juriti nekog crnca koji ume igrati jedan na jedan, ako se već juri pojačanje..

Ili da damo šansu Guduriću, bez obzira na mane...mada, ja očekujem da se Radonjić drži svoje filozofije. Sad nemamo ni jednog jedinog mladog igrača od kojeg se nešto očekuje. Bar da se oporave Tejić i Dangubić...
Korisnikov avatar
By Zex88
Antoine napisao:Ne znam ko je od Ryana Thompsona očekicao da bude Jaycee Carroll, čovek je solidan šuter, ništa više od toga, njegova pozicija je poludistanca, na trojci nikada nije bio kao kod kuće.
On trenutno izgleda da nema kucu,ne moze ubaciti nista.
Za 2 2/9 za 3 1/8.

Mile ga uporedio sa Lazicem,Lazic ima ove brojke

za 2 2/4 trojke 5/10..
Korisnikov avatar
By Zex88
Nisam mogao da gledam tekmu,ali mi se sviđa što su najzad klinci dobili minute.. Jest da je bilo bambergovanje,ali svejedno.. Reba Beba sabio,Gudura i Simana se upisali..Bravo klinci!!!

Послато са HUAWEI G700-U20 уз помоћ Тапатока
Korisnikov avatar
By MookieBlaylock
Izgleda da jeste, ali ne zna se još šta je.
Tajfun je smijurija, gori od Levskog. Super za klince.

Послато са SM-T310 уз помоћ Тапатока
Korisnikov avatar
By The Answer
Derbi sutra, prava provera pred krem takmicenje, ako dobijemo vec smo u znacajnoj prednosti u borbi za pol poziciju... a bice tesko u picku materinu, jaki su ko zemlja.

Послато са GT-I8190N уз помоћ Тапатока
Korisnikov avatar
By Zex88
The Answer napisao:Derbi sutra, prava provera pred krem takmicenje, ako dobijemo vec smo u znacajnoj prednosti u borbi za pol poziciju... a bice tesko u picku materinu, jaki su ko zemlja.

Послато са GT-I8190N уз помоћ Тапатока
Plus mi osakaceni sa povredama i osim Simona :D niko ne moze da ubaci nista sa distance.. Ovo ce nam biti prvi pokazatelj gde smo u odnosu na EL.
  • 1
  • 95
  • 96
  • 97
  • 98
  • 99
  • 329

Branim Kalinu cele sezone, ali ovo nema opravdanj[…]

Ovdje imate Kusturicine utakmice sa zavrsnog U18. […]