Stare teme
Korisnikov avatar
By Karaburac
Ne znam zbog cega vam je Nastic iznenadjenje, pa ima razloga sto sam ga hteo kod nas. Dobra odbrana, dobar sut sa poludistance, nema neku ledjnu tehniku, ali opet pristojan poluhorog tu oko reketa. Jedino sto ume da udje u problem sa faulovima, ali kad imas tri centra to i nije narocito bitno.
Korisnikov avatar
By MileBL
http://www.sportnetwork.rs/play/80857/r ... -da-budemo

Kaze Radonja da samo ceka Mekela i Zirbesa, izgleda da Jake nema u njegovim planovima.
Krivo mi je sto ne daje sansu Davidovcu, SImanic i Apic igraju a nema teorije da budu u 12.

Takodje ne znam zasto jos uvjek Dangubic brani protivnicke plejmejkere, Mekel i Jovic su dobri defanzivci i ne vidim potrebu da mu krilo juri pleja.
Korisnikov avatar
By skeske
Karaburac napisao:Ne znam zbog cega vam je Nastic iznenadjenje, pa ima razloga sto sam ga hteo kod nas. Dobra odbrana, dobar sut sa poludistance, nema neku ledjnu tehniku, ali opet pristojan poluhorog tu oko reketa. Jedino sto ume da udje u problem sa faulovima, ali kad imas tri centra to i nije narocito bitno.
Prebrzo mi se uklopio u Evropski stil kosarke. Nije sad da plodi naravno, ali kao da je oduvijek tu.
Korisnikov avatar
By Karaburac
Pa nije on bek pa da mora da se navikne da ne sutne na kos u petoj sekundi napada. Nisam jos video centra koji forsira run and gun kad dodje iz Amerike. :) Uostalom, igrao je za mladje kategorije reprezentacije, nije mu ovaj stil igre bas potpuno nepoznat. Imace problem sa faulovima jer bije ponekad malo vise nego sto je potrebno i to je manje vise to. Drugi veliki problem Amera je da prave korake u polazu kad dodju u Evropu, ali on posto ne igra licem opet mu ni to nije nesto bitno.
Korisnikov avatar
By Heisenberg
Ode Jakavi, znaci:
1. Mekel, Jovic, Rebic
2. Tompson, Guduric, Lazic
3. Dangubic, Davidovac
4. Mitrovic, Tejic, Simanic
5. Sofo, Cirbes, Nastic
Ja sam zadovoljan ako ostane ovakav roster, svidja mi se sto smo resili da mlade domace gurnemo u vatru.
  • 1
  • 71
  • 72
  • 73
  • 74
  • 75
  • 329
Takmicenja mladjih kategorija

Sutra startuje F8 jedinstvene kadetske lige. Preth[…]

Re: KK Crvena Zvezda 25/26

Svaki djecak koji ne ode na koledz a ima priliku […]

KK Partizan 2025/26.