Stare teme
Korisnikov avatar
By Heisenberg
Dobar je tim, cigani ludaci se razmazili i sad traze dlaku u jajetu, peglacemo mi sa ovom ekipom samo tako, malo ce doduse da bode oci ako Jakavi ostane ali sta je tu je, imamo jednu interesantnu mladu domacu petorku Jovic, Guduric, Dangubic, Tejic, Nastic.
Pa pored ove prakticno druge petorke koju sam gore naveo, a koja moze da tuce svaki tim u ABA, sta tek reci za prvu sa Mekelom, Lazicem, Tompsonom, Mitrovicem i Sofom( Cirbesom), dakle ovih 11 igraca koje sam naveo mogu u ludom Pioniru da dobiju svakoga, pa zamislite samo kakva ce kutija od sibica da bude kada budemo tamo igrali Evroligu, sve je to lepo sa Arenom ali u Pioniru se gostima sledi krv u zilama.
Korisnikov avatar
By The Answer
I u ABA je lud Pionir :D

Veliki udar na budzet je vracanje u Pionir i taj cin je stetan za klub, cak i da se prihvati da tribine donose pobedu (mada ja mogu da prihvatim max samo jedan dodatni vetar u ledja) parketu. No, to ne znaci da ja svoje mesto za tu saunu nisam obezbedio :D
By strelac
Srbin iz Crne Gore napisao:Ma moze trener da zamisli igru kakvu god pozeli, ali, kada igrac nema pojma, onda je uzaludna sva zamisao. Mekel nema pojma.Tacka.
U potpunosti se slažem.
Imamo primer Simonovića i šta znači trener,ili DM pre povrede i budala kako se pisalo,postade najvredniji igrač.
Korisnikov avatar
By mudric85
Mutinjo napisao: Dobar tim. Što reče neko, još rokada - Jaka/amer ubica (tm) i to je to.

I obavezno velika uloga Guduricu
Kako moze ovo i jedno i drugo, sta sve ovde moze covek da procita. Imamo Lazica, Dangubica, Tomsona i hocemo da dovedemo crnca ubicu i obavezno velika uloga Guduricu. A bilo bi lepo i Davidovac da dobije sansu.

A sta mislite da dovedemo jos jednu 4ku, crnca ubicu i obavezno velika uloga Tejicu.

Ovo vidim provejava po svim forumim i to je kao vidjenje vecine.

Svi hoce pojacanja i u isto vreme hoce minute za klnice, pa ne moze rodjaci, NE MOZE.

Kapirate 12 igraca se prijavljuje za utakmicu, ne moze vise, nikako.
Korisnikov avatar
By skeske
Jedno je sigurno, imacemo vise problema na skoku i to ce biti jedina slaba tacka. Plus strana pomoci mozda, ali ne znam kakve su novajlije u tome. Thompson nije izgledao lose ali ko zna...
Pik cemo vrtiti odlicno, dobicemo neke El utakmice samo na pik u Sofa ali se plasim da cemo se nagledati drugih i trecih napada protivnika posle ofanzivnih skokova. Tranzicija ce biti vrhunska a i imacemo sigurno stabilnije strance tokom citave sezone. Takodje imacemo svih 13 ili 14 igraca na raspolaganju koji konkretno mogu da pomognu, a to nismo imali a znacice nam u (nadam se) 80 utakmica i ove sezone :) . Jedva cekam prvu pripremnu da vidim na sta ce to liciti :)
Korisnikov avatar
By Zex88
Luka je produzio ugovor..

https://twitter.com/davorristovic/status/636507831928266752
Korisnikov avatar
By Zex88
https://twitter.com/Breza89/status/636515389569155072
Korisnikov avatar
By Heisenberg
Odlicne vesti prvo zbog kapitena, a onda i zbog ovih sa kojima je raskinut ugovor, jer se cisti prostor za Simanica i one koji objektivno treba da dobiju sansu, ne treba zaboraviti da ce Aranitovic igrati ABA ove sezone, svidjaju mi se potezi uprave.
  • 1
  • 62
  • 63
  • 64
  • 65
  • 66
  • 329
long long title how many chars? lets see 123 ok more? yes 60

We have created lots of YouTube videos just so you can achieve [...]

Another post test yes yes yes or no, maybe ni? :-/

The best flat phpBB theme around. Period. Fine craftmanship and [...]

Do you need a super MOD? Well here it is. chew on this

All you need is right here. Content tag, SEO, listing, Pizza and spaghetti [...]

Lasagna on me this time ok? I got plenty of cash

this should be fantastic. but what about links,images, bbcodes etc etc? [...]