Stare teme
By Feniks
Ono što je najvažnije -CG ne ide na SP.To je važno zbog Balše Koprivice koji opasno naginje prema CG.Da su izborili SP vjerovatno bi njih izabrao umjesto Srbije.
Korisnikov avatar
By Heisenberg
Feniks napisao:Ono što je najvažnije -CG ne ide na SP.To je važno zbog Balše Koprivice koji opasno naginje prema CG.Da su izborili SP vjerovatno bi njih izabrao umjesto Srbije.
Odakle ti te informacije? Samo nemoj ono znam tipa koji zna tipa...
By Feniks
Bilo je na internetu da je navodno KS CG ponudio Koprivici da igra za CG a da je on tražio da ne igra za kadete već za juniore što su ovi odbili.Inače ,pročitao sam negdje da ima CG korijene i da su roditelji više da igra za CG.
By DVS15
Verovatno si ga pomešao sa Radončićem.
Koprivicin otac Slaviša bivši košarkaš Partizana je rođen u Beogradu,mada je po prezimenu verovatno poreklom negde iz dinarskih krajeva.Ne verujem da će tu biti problema.
By Bojdo
oksanat napisao:Cestitke kadetima na plasmanu medju osam najboljih.Jos bolju partiju od njih ocekujem protiv Turske,jer bi ta pobjeda donijela plasman na Svjetsko prvenstvo U-17 slijedece godine u Spaniji.
P.S.Imam jednu opasku za clana pod imenom Bojdo...Naime,na forumu MVP pisao si o izuzetnoj generaciji 2001.godiste.Vidim da odlicno poznajes mladje uzraste,pa me interesuje da li znas nesto o mladom kosarkasu iz kk-ld Novi Sad,ciji je jedan od osnivaca Zlatko Bolic.Njihova selekcija 2001/2002.godiste je osvojila jak turnir u Austriji i na jednoj od slika je i mladi gorostas,koji je za vise od pola glave visi od Bolica(koliko se ja sjecam Bolic je visok 194sm), te onako odokativno pretpostavljam da mjeri 208-210sm).Da li nesto znas o tom momku(nije u pitanju Lazar Scekic,koji je takodje 2001.godiste,u martu ove godine je vec mjerio 208sm,da li jos porastao?).Ovo te pitam iz razloga sto u godistima 1997,98,99,pa i u 2000.(osim Koprivice),nema centara visokih 210sm i vise.Sportski pozdrav.
Nemam pojma kako se zove . Vidim na slikama pored visine , da je korpulentan i sirok ( ako na istog mislimo ) , nosi broj 50 ?
Korisnikov avatar
By ZikosKaraiskaki
U pobjedi BIH nad Njemačkom 70 54, Džanan Musa je postigao 25 poena 13 skokva i 9 asistenicija. Uzeo je čak 28 šuteva.
  • 1
  • 25
  • 26
  • 27
  • 28
  • 29
  • 46
KK Crvena Zvezda 26/27

Пише се свуда да долази Крис Џонс,па ајде да бац[…]

KK Partizan 2025/26.

Sramotna sezona dozivljava svoj prirodni kraj.