Stare teme
Korisnikov avatar
By MileBL
Gledao sam par pripremnih utakmica rep. Slovenije, Dragic se nametnuo kao glavni igrac, imace sigurno dobre statse na EP, ne vjerujem da ce zuriti da potpise ugovor pre EP.
Inace, moze se primetiti da je popravio igru sa loptom u rukama, napada iz pika, cesto ide na prodore sto mu pre odlaska u NBA nije bila odlika.
Korisnikov avatar
By skeske
Odlicno. Imamo se cemu nadati i na visokim pozicijama. Sada neka radi pa da ostvarimo kontinuitet i na 5, tu stvarno imamo veliku rupu.
Korisnikov avatar
By MileBL
Trenutni sastav

Jovic, Rebic
Lazic, Guduric
Dangubic
Mitrovic, Tejic
Sofo, Cirbes i Nastic

Najvise me zanima koliko povjerenje Radonja ima u Rebica, ako ostane u timu, trebao bi biti deo rotacije, nema smisla drzati dve sezone igraca na klupi. Od Rebicevog statusa ce vjerovatno zavisiti i izbor pojacanja, ako on bude deo rotacije mislim da cemo dovesti jos samo startnog pleja i trojku.
Korisnikov avatar
By The Answer
Ja sam propustio Jakin odlazak ili...?

Kazu da traze jos 2 pojacanja na bekovskim pozicijama. Kad bi moglo..

Zver, Jovic
Lazic, Guduric, Zverina bas bas glavni skorer marke Langford plus da ume i pg ako zatreba
Dangubic, Davidovac
Luka, Tejic
Sofo, Svaba, Nastic

ja bih bio zadovoljan.
Korisnikov avatar
By MileBL
The Answer napisao:Ja sam propustio Jakin odlazak ili...?

Kazu da traze jos 2 pojacanja na bekovskim pozicijama. Kad bi moglo..

Zver, Jovic
Lazic, Guduric, Zverina bas bas glavni skorer marke Langford plus da ume i pg ako zatreba
Dangubic, Davidovac
Luka, Tejic
Sofo, Svaba, Nastic

ja bih bio zadovoljan.

Jaku niko ne spominje, nadam se da je samo pitanje vremena kada ce se ozvaniciti njegov odlazak

Odlican sastav, i meni se vise svidja opcija sa dva kvalitetna pojacanja na 1 i 2 i krpljenjem na trojki sa Davidovcem i Lazicem.
By Edibledi
Реално, играчки слабији тим него прошле сезоне јер је Давидовац замена за Калинића а Настић и Софо су замена за Марјановића који је одиграо сјајну сезону. Гудурић замена за Јакавог који је био у тешком каналу је чини ми се појачање на два али Џенкинс је био другу сезону у Звезди и правио је очигледну разлику и биће тешко њему наћи замену. Вилијамс је био повремену одличан а повремено трагичан; за њега је исто тешко наћи адекватну замену а да није прескуп играч у питању.
По мени би био успех освајање три трофеја а топ16 није неопходан.
Треба наћи странце који ће одиграти две сезоне у Звезди а до тад ће се развити Аранитовић, Тејић, Раданов, Симанић, Давидовац и Гудурић.
Korisnikov avatar
By The Answer
Slabiji cemo biti o tome nema rasprave. Primarni cilj, kao i prosle sezone, treba biti obezbedjena evroliga za sezonu 16/17. Sve ostalo moze i ne mora.
Korisnikov avatar
By Vojvoda
The Answer napisao:Slabiji cemo biti o tome nema rasprave. Primarni cilj, kao i prosle sezone, treba biti obezbedjena evroliga za sezonu 16/17. Sve ostalo moze i ne mora.
Hajde ne zajebavaj se. Pa garantujem da cete ove godine imati ekipu kakvu ne pamti ABA i domaca liga.
  • 1
  • 53
  • 54
  • 55
  • 56
  • 57
  • 329
Re: KK Crvena Zvezda 25/26

Svaki djecak koji ne ode na koledz a ima priliku […]

KK Partizan 2025/26.

Mislim da Žo treba najviše da drži svlačion[…]

Ostali klubovi ABA lige