Stare teme
Korisnikov avatar
By ZikosKaraiskaki
MileBL napisao:Svi mi znamo da ne mogu ali nema potrebe da Kariju otvaramo oci
Realno ovo je za post mjeseca.
Korisnikov avatar
By Lika
The Answer napisao:Glavni protivnik se ozbiljno pojacava. Bice jebeno da ostanemo sampioni.

Ovo ne govorim iz navijackog aspekta.
Ne vidim vas na razini na kojoj ste igrali ovu sezonu nakon odlaska skoro svih nosilaca igre. Ako ode i Kalinic, ni milioni eura ne garantiraju uspjeh ne odradite li pojacanja na vrijeme i da ih pogodite.
Korisnikov avatar
By The Answer
Milioni evra ne garantuju uspeh ni sa ni bez Kaline, cak ni vreme nije najbitnije ako posle kata ubodemo neku zver, kljucno je ovo poslednje- pogoditi pojacanja. Mada ja ocekujem ubrzo neke nove igrace. Sto se nivoa tice ja sam misljenja da ova liga iz godine u godinu opada u kvalitetu tako da nam nece biti ni potreban ovosezonski nivo za f4.
Korisnikov avatar
By Zex88
Baš tako. Nama trebaju starteri na poziciji 1,2,5(ili da ti bude Švaba). Ono što je dobro je što najzad imamo mir u radu.

Послато са HUAWEI G700-U20 уз помоћ Тапатока
Korisnikov avatar
By The Answer
Nas trenutno najvise koci situacija sa Jakom. Trazi se resenje za njega, ali njemu se ostaje. Sto pre to zavrsimo pre cemo znati na cemu smo. Ja licno bih voleo da ostane, razvali sezonu i usere se u zivot svim pljuvacima Zvezdasima, mada sam ubedjen da bi i posle toga lajali, samo na nekog drugog, ali teska posla od toga. Cak bih pristao da udjemo u sezonu sa njim, Gudurom i Lazinjom na dvojci ako nam na kecu i petici stigne neki Markus 2.0 i neko bar upola da odmeni Bobija, posto ono sto je on uradio ove sezone nece niko narednih surnaest godina.
Korisnikov avatar
By Karaburac
Bobi jeste bio statisticki najbitniji igrac Zvezde prosle sezone, ali po meni je Kalina neko ko vam je davao karakter, nadomestiti takvog igraca iako je na prvi pogled mozda lako, bice djavolski tesko. Mene Kalina sa svojim pristupom mecu podseca na Novicu dok je igrao u Partizanu. Da sam na Radonjinom mestu, ne bih se ni trudio da nadjem neku dominantnu peticu, vec bih jurio nekog brzeg undersize Afrikanca i sve karte bacio na odbranu i igru u tranziciji.
Korisnikov avatar
By Zex88
Karaburac napisao:Bobi jeste bio statisticki najbitniji igrac Zvezde prosle sezone, ali po meni je Kalina neko ko vam je davao karakter, nadomestiti takvog igraca iako je na prvi pogled mozda lako, bice djavolski tesko. Mene Kalina sa svojim pristupom mecu podseca na Novicu dok je igrao u Partizanu. Da sam na Radonjinom mestu, ne bih se ni trudio da nadjem neku dominantnu peticu, vec bih jurio nekog brzeg undersize Afrikanca i sve karte bacio na odbranu i igru u tranziciji.
Apsolutno se slazem sa celim postom.. :D
Korisnikov avatar
By MookieBlaylock
Kontam da već ima nekih riješenih igrača samo se sistem funkcionisanja očigledno promijenio, pa se ne izlijeće sa izjavama i slično. U svakom slučaju, ne vidim previše razloga za brigu. Svakako ćemo imati potentnu ekipu.
S druge strane, nisam siguran da se Markus neće vratiti. Skočio je sebi u stomak sa gandžom i ne bih se iznenadio da mu to napravi problem u pregovorima s drugima. Zavisi sigurno mnogo i od kazne koju popije na međunarodnom nivou. Ako mu to obori cijenu, eto šanse za nas.

Послато са SM-T310 уз помоћ Тапатока
  • 1
  • 38
  • 39
  • 40
  • 41
  • 42
  • 329
long long title how many chars? lets see 123 ok more? yes 60

We have created lots of YouTube videos just so you can achieve [...]

Another post test yes yes yes or no, maybe ni? :-/

The best flat phpBB theme around. Period. Fine craftmanship and [...]

Do you need a super MOD? Well here it is. chew on this

All you need is right here. Content tag, SEO, listing, Pizza and spaghetti [...]

Lasagna on me this time ok? I got plenty of cash

this should be fantastic. but what about links,images, bbcodes etc etc? [...]