Stare teme
Korisnikov avatar
By Lepus
Borisa. Vrati na snimku na 1:44:40.
By Bojdo
Hvala, pogledao! BRUTALNO! Simanic je KLASA, svakome moze da utrpa 30 poena kad se malo odvazi, a sto je najbolje toliko ima prostora za napredak i nadogradnju, da je nemjerljiv ofanzivni potencijal!

Dakle Klipa zna sta mu je raditi sledec, a to je Simanic 30+ minuta, umjesto dosadasnjih 15-ak!
By Bojdo
Jonathan Givony ‏@DraftExpress 36m36 minutes ago
Serbian Borisa Simanic is a year younger than the competition. Here's a detailed scouting report: http://www.draftexpress.com/profile/Bor ... nic-73318/ … #fibau18europe
0 retweets 5 favorites
Reply Retweet Favorite5 Follow
More
Jonathan Givony ‏@DraftExpress 38m38 minutes ago
After a DNP-CD two games ago, 6-11 PF Borisa Simanic explodes for 27 points vs France. Dunks, 3s and much more. Impressive.
Korisnikov avatar
By skeske
Jao jao. Imam osjecaj da se odrazio metar prije da bi imao domet da zakuca. Kad ojaca bice jebena zvijer! Samo mi nije jasno zasto ne koristi izolaciju, pa prosao je pored cuvara kao da ga nema.
Korisnikov avatar
By Karaburac
jebo te otac :shock: :clap:

Nisam mogao da gledam utakmicu danas, mozda pogledam snimak veceras.

EDIT: Vecinu ovih Francuza sam gledao pre dve godine uzivo na NIJT-u, tako da uopste nisam iznenadjen sto smo pobedili. Do duse ne znam koliko su napredovali, ali ono tada je izgledalo srednje zalosno u smislu tehnike, one nase drvosece su delovali kao bele mambe u odnosu na njih.
Korisnikov avatar
By Zex88
Uuuu,Borisa sabio.. Drago mi je da je pokazao svoj potencijal.. Samo treba pruziti nejmu slobode.
By Bojdo
Sa ovakvim talentaim koji se radjaju jednom u 20 god , mora ozbiljno da se radi. U FMP-U 30+ minuta, i prva opcija u napadu! Tako se radi sa ekstra potencijalima!
  • 1
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10
  • 11
  • 16

Nisam pogledao taj turnir, samo sam malo uhvatio p[…]

Звезда је буквално форсирала домаће до изнемоглост[…]