Stare teme
By podgorica
Pa omladinske igra u16 repka? Nisam znao te stvari da imaju i jebeno je to ako mora da se sastave dvije reprezentacije iz generacije jedne , interesuje me koja ima prioritet i koja je bitnija , bolja ?
By Bojdo
Italij je takodje poslala B selekciju ili je U15.
Najjaće ekipe na igrama mladih u Gruziji poslali su Spanija, Bosna, Njemačka i Gruzija. Sve ostalo su B selekcije ili U15, ustvari mi smo sa C slekcijom :D
By Proud
Bojdo napisao:Italij je takodje poslala B selekciju ili je U15.
Najjaće ekipe na igrama mladih u Gruziji poslali su Spanija, Bosna, Njemačka i Gruzija. Sve ostalo su B selekcije ili U15, ustvari mi smo sa C slekcijom :D
Sve selekcije su U16 na EYOF!..spanci su poslali najjacu selekciju a I nemci takodje..a sto se tice nase selekcije opet tvrdim da nije nista gora od selekcije za evropsko sto su I pokazali kada su ih pobedili u pripremnom periodu!..sacekamo danasnju utakmicu sa spancima I vidimo gde smo!..treba im jos jedna pobeda za prolazak!
Korisnikov avatar
By djokonda
Proud napisao:
Bojdo napisao:Italij je takodje poslala B selekciju ili je U15.
Sve selekcije su U16 na EYOF!..spanci su poslali najjacu selekciju a I nemci takodje..a sto se tice nase selekcije opet tvrdim da nije nista gora od selekcije za evropsko sto su I pokazali kada su ih pobedili u pripremnom periodu!..sacekamo danasnju utakmicu sa spancima I vidimo gde smo!..treba im jos jedna pobeda za prolazak!
I ja našu ekipu ne bih nazvao B ekipom...bar Lazar Škorić i Dalibor Ilić, koji je trebao da igra za ovu ekipu, imaju mesta u A selekciji U16.
  • 1
  • 15
  • 16
  • 17
  • 18
  • 19
  • 46
KK Crvena Zvezda 26/27

Пише се свуда да долази Крис Џонс,па ајде да бац[…]

KK Partizan 2025/26.

Sramotna sezona dozivljava svoj prirodni kraj.