Stare teme
By Proud
Slazem se da bi trebalo na sajtu kss izbaciti nesto vezano za jucerasnju kontrolnu utakmicu..mozda izbace nakon vecerasnje utakmice ili uz objavu spiska oba selektora!..
By Proud
Bojdo napisao:
Proud napisao:Sinoc su igrale EYOF selekcija U16 protiv selekcije za evropsko U 16..Dobila je EYOF selekcija vise od 10poena..nema tu pravila da su bas najbolji izabrani za evropsko,pokazalo se sinoc..videcemo veceras kada budu odigrali revans!..

Proud, jesi li prisustvovao mecu? Ako jesi, moze li malo vise info, ko je kako odigrao, ko se istakao? Poz
Nisam prisustvovao ali recimo kao da jesam!..U16 za evropsko Marjanovic standardno,Pavle dobro,ostali slabo..poluvreme vodili EYOF vise od 15poena..Skoric dobar,Djordjevic takodje!..igrali su I veceras,dobila selekcija za evropsko 19 razlike..ocajno prvo poluvreme EYOF selekcije!
By Proud
Izasao je spisak U16 za turnir u Francuskoj,zadnjoj proveri pred evropsko prvenstvo,na kojem igramo sa kvalitetnim ekipama!..iskreno cu reci da znajuci te klince,vecinu,ne bas sve,uopste mi ne ulivaju nadu a narocito kada vidim na spisku Stajcica koji je proslu sezonu odsedeo na klupi CZ..izabrao sam bas njega jer je bas nerealan primer!..nekako mi se cini da su se samo popunile rupe zbog otkaza igraca,pa nije bitno ko je zamena!..osecaj a I nesto kosarkaskog znanja mi govori da cemo lose proci!
By Bojdo
Je li taj Stajcic bek? Ako jeste ne vidim razloga sto se on vodi a ne Lazar Zivanovic. Istina je da je dječko 2001 ali itekako moze da igra sa ovom generacijom . Ja bih njega vodio jer se radi o top prospektu , a i dobro bi mu doslo malo sa starijima da se nosi . Sigurno ce ovdje u ovom sastavu biti igrača koji ce imati jako male uloge , dobijati minute na kapaljku, tako da ne vidim razlog da umjesto njih Lazar ne upadne!

Red je da se nas savez dozove pameti i počne ozbiljno raditi i forsirati talentat umjesto nabildanih ragbista, uloga Voje Stojanovica u mladjim kategorijama je najveca sramota srpske struke! Amaterizam, diletantizam...nemama riječi! Sramota kakve trenere savez forsira, kako blate nasu skolu kosarke , počeli su mnogi da nas ismijavaju .........
By Proud
Stajcic je neka 4,stvarno ne znam jer je decko od 20tak utakmica koje sam pratio CZ,ove i prosle sezone igrao pa svega ukupno 10min..a otvoris na sajtu kss i vidis statistiku..Bulatovic ga nije pustao I sada Glisic..ali evo ga u reprezentaciji!..Uskokovic je igrao za pionire a sada u kadetima jako slabo..pitanje je iskreno I ovi momci sto su vani kakvog su kvaliteta???..znam da je Marjanovic jedini uvek opravdao poziv selektora,ostali I nisam bas siguran..
By Bojdo
Proud napisao:Stajcic je neka 4,stvarno ne znam jer je decko od 20tak utakmica koje sam pratio CZ,ove i prosle sezone igrao pa svega ukupno 10min..a otvoris na sajtu kss i vidis statistiku..Bulatovic ga nije pustao I sada Glisic..ali evo ga u reprezentaciji!..Uskokovic je igrao za pionire a sada u kadetima jako slabo..pitanje je iskreno I ovi momci sto su vani kakvog su kvaliteta???..znam da je Marjanovic jedini uvek opravdao poziv selektora,ostali I nisam bas siguran..
Lazar Nikolic je jedan od najboljih strijelaca Stele , iznosio sam nedavno njegovu statistiku, nažalost samo se poeni mogu vidjeti.

Petrovica nema nigdje u statistici Virtusa, izgleda da je jedan period bio povredjen.

Jovicic je solidan, ali ne biljezi puno asistencija za playa.
By Bojdo
Кадетски турнир у Трои: Србија – Литванија 68:74

Кадетска репрезентација Србије, играчи до 16 година стартости, поражена је на старту турнира у француском граду Троа. Изабраници селектора Ненада Трунића изгубили су после велике борбе од селекције Литваније, иначе домаћина предстојећег Европског првенства које се одржава до 6. до 16. августа: Србија – Литванија 68:74 (15:29,16:12, 21:19, 16:14).

Наш млади тим се већ после прве четвртине суочио са двоцифреним заостатком, али је како је утакмица одмицала играо све боље у самој завршници био веома близу великог преокрета.

СРБИЈА: Ускоковић, 2, Тадић, Недељковић 2, Латиновић 6, Марјановић 6, Матић 12, Новаковић 5, Михаилоски 9, Симић, Ристановић 7, Петрушев 19, Стајчић.

ЛИТВАНИЈА: Бакутис, Ваициунас 12, Улецкас 5, Саргиунас 11, Ре 15, Зиткус 1, Козис 2, Кисунас 13, Василиускас 5, Балциунас, Лавриновичијус, Јуозаитс 1.
Poraz nasih od Litvanije, Petrusev najefikasniji. Vidim nema Pecarskog.
Očito je podbacio u medjunarodnim utakmicama, a " zli dusi " su često insinuirali da je zašticen kao " bijeli medvjed " u domaćem takmičenju što mu je omogucilo velike indexe.

Nesumnivo je da mali ima sjajan osjecaj za igru , i mekocu pokreta, ali atleticizam kao problem mogao bi ga kostati buduce karijere za poziciju broj 4, jer sumnjam da ce izratsti i ojačati dovoljno da igra centra. No otom potom.

Edit: Neko je ovdje pisao, mislim " Miki ", da je Petrusev u svakom duleu koji je on gledao dobio Pecarskog, što je zanimljivo , i volio bih da neko koje gledao Petruseva napise koju o njemu.

Neka nam je Bog na pomoci na predstojecem EP, jer se bojim blamaže!
Korisnikov avatar
By miki
Bojdo napisao:
Кадетски турнир у Трои: Србија – Литванија 68:74

Кадетска репрезентација Србије, играчи до 16 година стартости, поражена је на старту турнира у француском граду Троа. Изабраници селектора Ненада Трунића изгубили су после велике борбе од селекције Литваније, иначе домаћина предстојећег Европског првенства које се одржава до 6. до 16. августа: Србија – Литванија 68:74 (15:29,16:12, 21:19, 16:14).

Наш млади тим се већ после прве четвртине суочио са двоцифреним заостатком, али је како је утакмица одмицала играо све боље у самој завршници био веома близу великог преокрета.

СРБИЈА: Ускоковић, 2, Тадић, Недељковић 2, Латиновић 6, Марјановић 6, Матић 12, Новаковић 5, Михаилоски 9, Симић, Ристановић 7, Петрушев 19, Стајчић.

ЛИТВАНИЈА: Бакутис, Ваициунас 12, Улецкас 5, Саргиунас 11, Ре 15, Зиткус 1, Козис 2, Кисунас 13, Василиускас 5, Балциунас, Лавриновичијус, Јуозаитс 1.
Poraz nasih od Litvanije, Petrusev najefikasniji. Vidim nema Pecarskog.
Očito je podbacio u medjunarodnim utakmicama, a " zli dusi " su često insinuirali da je zašticen kao " bijeli medvjed " u domaćem takmičenju što mu je omogucilo velike indexe.

Nesumnivo je da mali ima sjajan osjecaj za igru , i mekocu pokreta, ali atleticizam kao problem mogao bi ga kostati buduce karijere za poziciju broj 4, jer sumnjam da ce izratsti i ojačati dovoljno da igra centra. No otom potom.

Edit: Neko je ovdje pisao, mislim " Miki ", da je Petrusev u svakom duleu koji je on gledao dobio Pecarskog, što je zanimljivo , i volio bih da neko koje gledao Petruseva napise koju o njemu.

Neka nam je Bog na pomoci na predstojecem EP, jer se bojim blamaže!

Nisam ja pisao, iskren da budem Petruseva sam samo gledao jednom, a sto se Pecarskog tice slazem se da bi ga atleticizam mogao kostati neke vece karijere, decko je mnogo trom.Ja verujem da ce on porasti jos koji centimetar, ali mora da fizicki unapredi svoje telo koliko god moze.Ne sumljam da se s njim struno i ozbiljno radi pogotovo posto mu je cale bivsi kosarkas, cak je cini mi se neki trener iz Amerike dolazio ovde da radi s njim ledjnu tehniku.Videcemo kako ce se snaci u Megi, u Zemunu je bilo bukvalno sve podredjeno njemu.

Jel se zna konacan spisak EYOF reprezentacije ?
By Tiho
Izasao je finalni spisak za EYOF

Србију ће на ЕЈОФ- у представљати: Јован Вирљевић (Слога Краљево), Вук Ђорђевић (Црвена звезда), Далибор Вучковић (Црвена звезда), Дејан Марјанац (Партизан Бањалука), Лука Краљић (Нибак Ниш), Богдан Рутешић (Партизан НИС), Симеон Симић (Младост, Смедеревска Паланка), Дејан Илинчић (Мега Лекс), Ален Смаилагић (Беко Котеж), Марко Шаренац (Металац Ваљево), Алекса Поповић (ОКК Београд) и капитен Лазар Шкорић (Звездара)

Sto se tice u16 prvenstva nek nam je bas bog na pomoci. Vidim ove dve zadnje pripremne utakmice protiv Italije i Litvanije smo se raspali u jednoj od cetvrtina - prvoj protiv Litvanije (15:29) i trecoj protiv Italije (15:28). Ako uspeju da smanje te oscilacije u igri mozda nas i ne obruka ovaj tim. Stvarno nemogu da razumem tolike otkaze pogotovo kada je ovo evropsko prvenstvo trebalo da bude kvalifikaciono za svetsko prvenstvo u17 u 2016. Zar niko od njih ne zeli da igra na svetskom ili nisu ni planirali toliko unapred?! Ako nekim cudom izborimo plasman na svetsko ja nikom od ovih sto su iz privatnih razloga sad odbili nebi dao da igra
  • 1
  • 13
  • 14
  • 15
  • 16
  • 17
  • 46
KLS i Superliga

Porazom Hercegovca u poslednjem kolu Sloboda je i […]