Stare teme
Korisnikov avatar
By skeske
Kako uopste trenutno izgleda roster Mege?

Zagorac, Jaramaz, Aranitovic, dva Francuza, Krstic...? Sta je sa Bojicem? Miljen ce kontam ici....
Korisnikov avatar
By Karaburac
1) Jaramaz, Simic
2) Zagorac, Aranitovic, R. Djokovic
3) Luvavu, Krstic, Simeunovic
4) Kaba, Simovic, Pavlovic
5) Veljkovic

Takva je koliko znam trenutna situacija, ali videcemo jos sta ce se izdesavati. Ne znam kakva je Bojiceva sudbina, ali imam neki osecaj da nece biti u timu sledece sezone.
Korisnikov avatar
By skeske
Ne izgleda kao da Misko ostvaruje onu svoju izjavu da se planira ugurati medju dva najjaca kluba. Treba ovdje jos kvaliteta za tako nesto.
Korisnikov avatar
By Karaburac
Racunaj da ce na ovu ekipu sigurno doci 1-2 ''matorca'', a moguce i da ce jos nekog klinca dovuci u medjuvremenu. Nije ovo los tim, dosta atleta i ''krakatih'' igraca, fali im malo sirove snage, ali to je vec standardno za Megu.
Korisnikov avatar
By skeske
Ma ne kazem da je ovo lose, igrace opet brzo i leprsavo, ali treba im neko iskusniji, mada kao sto kazes bice tu jos koji dobar igrac koji izvisi za ugovor. Neki novi Varda, Keselj, Velickovic...
Korisnikov avatar
By MILOS OBILIC
Petrovic bi mogao da nauci igrace Mege da igraju odbranu.
Gledajuci roster, iako nisam previse upucen u kvalitet par igraca Mege, fali im igrac na centarskoj poziciji koji ce biti nosilac igre i mozda jos jedan igrac na poziciji beka ili krila.
Korisnikov avatar
By Gale
:think:
Nije nemoguće da je ovim rešena muka oko jednog od dva bekovska mesta u ABA fantaziju koji je pred nama.
Sa druge strane, bilo bi još bolje da je umesto toga ovim rešeno pitanje popune jednog od mogućih xy mesta u sastavu KKP-a.

I da, zanimljivo je da do sada nije obavljen transfer oka našeg Miljena.
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 41
Re: KK Crvena Zvezda 25/26

Prema toj tabeli smo imali duplo veći budžet od Ža[…]