Teme o mladim igračima i reprezentacijama
Korisnikov avatar
By MILOS OBILIC
Heisenberg napisao:Bojdo jel mi to u najavi dobijamo naseg Hezonju? :D
Ako Hezona luduje po splavu i kurci se na instagramu kao Lazar, onda Lazar moze biti kao Hezonja. :D
By Bojdo
Miloše Obiliću , Lazar Zivanovic je tokom cijele godine vrijedno tenirao i dobro igrao , zbog čega je nagradjivan MVP titulama. Nije fer da se tako banalizuju stvari.

Inače nove informacije su da se na pripremama za igre u Gruziji povrijedio Dalibor Ilić , tako da neće moci igrati . ( u pitanju je povreda , a ne nešto " drugo " kako bi se jedna egzotična kosarkaska nacijica ponadala).

Druga informacija je da nisu uspjeli da akredituju Lazara Zivanovica , tak da ni njega necemo gledati. :(
By Park
Bojdo napisao:Miloše Obiliću , Lazar Zivanovic je tokom cijele godine vrijedno tenirao i dobro igrao , zbog čega je nagradjivan MVP titulama. Nije fer da se tako banalizuju stvari.

Inače nove informacije su da se na pripremama za igre u Gruziji povrijedio Dalibor Ilić , tako da neće moci igrati . ( u pitanju je povreda , a ne nešto " drugo " kako bi se jedna egzotična kosarkaska nacijica ponadala).

Druga informacija je da nisu uspjeli da akredituju Lazara Zivanovica , tak da ni njega necemo gledati. :(
Nikad ti nisi siguran sa takvima.Vidio si i sam ko da vecu ponudu nosi ga kuci :D
By Bojdo
Ne znam ja za nikakvu ponudu , sem spekulacija anonimnih forumasa , a koje mogu biti posljedica različitih motiva, pa stoga ih niko racionalan ne može apriori prihvatiti kao relevantne.

Obično balkanski sindrom ljubomore tjera nas da nekoga čiji postupci nam se ne svidjaju okarakterisemo kao plaćenika, materijalistu ,oportunistu, trkača za parama.....mani me forumaskih propagandnih stavova.
By Park
Bojdo napisao:Ne znam ja za nikakvu ponudu , sem spekulacija anonimnih forumasa , a koje mogu biti posljedica različitih motiva, pa stoga ih niko racionalan ne može apriori prihvatiti .
Da sigurno ne moze biti istina iako se malac slikao sa dresom i roditelji sve dogovorili i obecali.Odjednom desi se cudo i on zaigra za susjednu zemlju,sto li?
Babo mu dobio poso i pokupili kajmak od igokee.

Da umalo da zaboravim,iznio si netacnu informaciju da dario pokusava dovesti antunovica.Ne pokusava vec ga je doveo i malac je kod njega.
By Bojdo
Tipično balkanski " pokupio kajmak " ..nema sta dalje.Kamenujte ga kad ga vidite !
Zna se da Srbi iz prekrasne Republike Srpske biraju BIH isključivo zbog dugoročnih procjenja da bi u Srbiji zbog mnogo vece konkurencije ( najkvalitetnija baza talenata u Evropi ) imali manje sanse da se u nekoj seniorskoj perspektivi probiju. Vjerovatno su Iliceve i njegovih roditelja procjene u početku bile takve ( vidis samo kakve bekove u 95, generaciji imamo, a tu su 97,98, 2001..bolesno krcati talentima) , ali je onda kao sto to biva u mnogim slučajevima srce prevagnulo u odnosu na kalkulaciju.

Antunovica sam gledao uzivo , nije loš
By Park
Bojdo napisao:Tipično balkanski " pokupio kajmak " ..nema sta dalje.Kamenujte ga kad ga vidite !
Zna se da Srbi iz prekrasne Republike Srpske biraju BIH isključivo zbog dugoročnih procjenja da bi u Srbiji zbog mnogo vece konkurencije ( najkvalitetnija baza talenata u Evropi ) imali manje sanse da se u nekoj seniorskoj perspektivi probiju. Vjerovatno su Iliceve i njegovih roditelja procjene u početku bile takve ( vidis samo kakve bekove u 95, generaciji imamo, a tu su 97,98, 2001..bolesno krcati talentima) , ali je onda kao sto to biva u mnogim slučajevima srce prevagnulo u odnosu na kalkulaciju.

Vidim da te nervoza uhvatila pa mijesas i politiku.Opusti se malo naskodices sebi.

Da Antunovica si gledo "uzivo" kosto si gledo uzivo i Zivanovica uzivo i Sikirasa i Ilica da ne nabrajam dalje.Tvoje "gledanje igraca" svodi se na youtube kanal i pokoji strim ovo ostalo ti je u domenu naucne fantastike.
Jos jedno dario je los u procjeni zato je izbacio "nije lose" talente- igrace tipa Simanic,Sikiras,Gajic takav je slucaj i sa antunovicem :violin:
By Bojdo
Park napisao:
Bojdo napisao:Tipično balkanski " pokupio kajmak " ..nema sta dalje.Kamenujte ga kad ga vidite !

Vidim da te nervoza uhvatila pa mijesas i politiku.Opusti se malo naskodices sebi.

Da Antunovica si gledo kosto si gledo i Zivanovica uzivo i Sikirasa i Ilica da ne nabrajam dalje.Tvoje "gledanje igraca" svodi se na youtube kanal i pokoji strim ovo ostalo ti je u domenu naucne fantastike.
Jos jedno dario je los u procjeni zato je izbacio "nije lose" talente- igrace tipa Simanic,Sikiras,Gajic takav je slucaj i sa antunovicem :violin:

Opet tipičan pristup koji se temelji na predrasudama i pretpostavkama, u svrhu omalovažavanja diskutanta.
Nauči se nivou komunikacije.

Za tvoju informaciju pošto si neinteligentan da sam zaključiš nešto što su vec mnogi uradili Bojdo je satrovački izraz za Doboj.
a u svrhu edukacije :

https://sr.wikipedia.org/sr/%D0%A8%D0%B ... 0%BE%D1%80

Valjda dalje ne treba da objasnjavam zasto postoji mogucnost da Antunovica ipak nisam samo preko streama gledao? Ili sam previse opstimističan?
By Park
Bojdo napisao:
Park napisao:

Da Antunovica si gledo kosto si gledo i Zivanovica uzivo i Sikirasa i Ilica da ne nabrajam dalje.Tvoje "gledanje igraca" svodi se na youtube kanal i pokoji strim ovo ostalo ti je u domenu naucne fantastike.

Opet tipičan pristup koji se temelji na predrasudama i pretpostavkama, u svrhu omalovažavanja diskutanta.
Nauči se nivou komunikacije.

Za tvoju informaciju pošto si neinteligentan da sam zaključiš nešto što su vec mnogi uradili Bojdo je satrovački izraz za Doboj.
a u svrhu edukacije :

https://sr.wikipedia.org/sr/%D0%A8%D0%B ... 0%BE%D1%80

Valjda dalje ne treba da objasnjavam zasto postoji mogucnost da Antunovica ipak nisam samo preko streama gledao? Ili sam previse opstimističan?
Al me izvrijedja alal ti vera. :lol:
Hajde priznacu ti nisam obracao paznju na tvoj nick valjda sto je nebitan i sto pripadam vjerovatno starijoj generaciji od tebe gdje gradove zovemo onako kako im i naziv glasi.
Vidim da sam upravu bio za igrace i da nisi nijednog jedinog uzivo gledo osim "izgleda" antunovica mada i to ne vjerujem,al hajde ako si gledo de mi malo vise opisi ga budi drug.
  • 1
  • 86
  • 87
  • 88
  • 89
  • 90
  • 364
Takmicenja mladjih kategorija

U prvom poluvremenu mucenje sa, Slovacima, najvise[…]