Stare teme
Korisnikov avatar
By Lanister
Guduric MVP!
Izgleda da je Zvezda dobila pojacanje za sledecu sezonu. Ako mu i posle ovoga ne ukazu sansu, neka stave prst na celo.
Neka se samo zapitaju da li ce taj "amerikanac" od nekoliko stotina hiljada nesto vise pokazati od MVP-ja evropskog prvenstva za mlade.
Naravno da nece!!!!
Korisnikov avatar
By skeske
I Rebic u prvoj petorci, izgleda da nije samo mahao peskirima nego je vrijedno i trenirao :) . Mada bez obzira mislim da od nejga nece biti nista. Guduric, Davidovac i Apic su igraci koji koji mogu da pomognu odmah sledece sezone.
Korisnikov avatar
By Karaburac
Koliko dugo par nas tupi o Guduricu ovde svakom prilikom koja nam se ukaze. Ni najmanje nisam iznenadjen njegovim partijama na U20.
Korisnikov avatar
By skeske
Ja sam misljenja da njega Radonja nije htio da tusi. On nije tip igraca koji ce krvavim radom zaraditi minut u timu kao Tejic ili Lazic, njemu treba sloboda i kredit. Kada dobije svoje mjesto u timu bice to uloga veca od mahaca peskirom na pocetku.
Jedno je sigurno, dobicemo igraca u buducnosti kome mozes cusnuti loptu u ruke kad ti ne prodje nacrtana akcija. Momak moze zavrsiti prodorom, pasom na prvom koraku, sutem iz mjesta, sutem iz driblinga, proci do kraja i poloziti uz kontakt. Moze iznuditi faul, napraviti visak, ma moze sve.
Naravno jos je puno rada pred njim, ali napredovace samo ako bude igrao EL.
Korisnikov avatar
By MileBL
Guduric kao i ostali mladi igraci nije dobio sansu da igra zbog rezultatskog pritiska.
Videcemo kako ce se situacija razvijati u buducnosti.
Korisnikov avatar
By Zex88
Korisnikov avatar
By Pionir
Interesantno zapazanje,po prvi put od kad pratim forum, a pratim ga jos od starog, tema KKCZ ima vise postova nego KKP [SMILING FACE WITH SMILING EYES] . Slika govori 1000 reci.
Korisnikov avatar
By The Answer
Od ovih 6 zlatnih nadam se da ce 3 biti u prvih 12, naravno Teja i Gudura, i nadam se Savano... ovaj bre Davidovac. Bar njih trojica. Ne znam za Apica, a ovoj dvojici se zahvaliti.
  • 1
  • 28
  • 29
  • 30
  • 31
  • 32
  • 329
KLS i Superliga

Porazom Hercegovca u poslednjem kolu Sloboda je i […]