Stare teme
Korisnikov avatar
By Lanister
Realno je ocekivati 5 pobeda i 5 poraza. Sve preko ovoga bice pozitivno iznenadjenje.
E sad, da li sa 5-5 mozemo dalje??? Trebalo bi....videcemo
Korisnikov avatar
By skeske
Nismo imali srece, ali dobro, nismo vise novajlije ovdje, redovni smo ucesnici, iskustvo je tu, znamo kako treba, sada samo pogoditi sa pojacanjima i stvoriti ponovo TIM!
Korisnikov avatar
By Heisenberg
Ja bih najiskrenije ubacio u vatru nase momke iz Fmp-a, dakle Gudurica i Davidovca, Danguba moze na dvojku, Tejic da krene stopama kapitena, bitna je pozicija pleja gde prosto mora stranac, a po potrebi i na centru.
Klub ce imati vise koristi od njihovog igranja nego li od eventualnog plasmana u top16, dakle po meni treba rizikovati sa mladim domacim igracima koji cine osovinu mlade reprezentacije do 20 godina, osim Rebica. :D
Korisnikov avatar
By MILOS OBILIC
Tesko da cemo imati u timu i Davidovca i Gudurica jer smo odlucili da ostavimo Branka Lazica.
Plej, Jovic, Aranitovic
Bek, Lazic, Dangubic
Kalinic, Davidovac
Mitrovic, Tejic
Centar, Cirbes

Vise bi nam znacio Davidovac jer moze da igra i trojku i cetvorku, a i dobar je sa loptom. Naravno Davidovac nije krilni centar, ali bilo bi zanimljivo videti petorku Jovic, Dangubic, Davidovac, Kalinic, Tejic.
Korisnikov avatar
By MileBL
Da nismo potpisali Ljudinu imali bi priliku podmladiti tim, ovako imamo igraca koji ne moze vise napredovati a nije sposoban biti prva opcija na svojo poziciji.

Jedini manevar koji mozemo izvesti, ali dosta riskantan je Vilijamsa, Jovica i Dzenkinsa zamjeniti sa dva kvalitetna igraca koji prave razliku.

Ako ne prodjemo u top16, ostaje nam Euro kup, i tu ce biti jos sest zagarantovanih evropskih utakmica a mozda i vise.

Evo Obilic me prestize
Korisnikov avatar
By Zex88
Ode u tim gde će sigurno dobiti priliku.. Srećno i gledamo te. :-)

Послато са HUAWEI G700-U20 уз помоћ Тапатока
Korisnikov avatar
By Zex88
BAT nam je od prvog jula udario rampu.. Sto se tice Bobija,izgleda da cemo uzeti neke pare..
  • 1
  • 20
  • 21
  • 22
  • 23
  • 24
  • 329
KLS i Superliga

Porazom Hercegovca u poslednjem kolu Sloboda je i […]

Nisam pogledao taj turnir, samo sam malo uhvatio p[…]