- Pon Jul 06, 2015 11:20 pm
Sta pa Cvorovic ima? Pogotovo sad posle povrede... Njega je genijalac Gurovic sve vreme u FMP-u gurao na cetiri, toliko je tamo guran da je pitanje moze li jos uvek trojku da igra. Na cetvorci nema sta da trazi.
Pa sta si ocekivao od Kaplanovica koji je late bloomer centar? On nije fizicki snazniji ni od 60% svog godista, a kamo li od starijih. Samim tim tesko da i moze nesto odmah da pokaze, sto ne znaci da jednog dana nece moci. Nije da bas imate na poziciji centra nekog drugog prospekta u planu, Apic i Miladinovic ipak imaju manji prostor za napredak, meni se dopada Popovic, ali on je em dve godine mladji, em pati od istog problema kao i Kaplanovic. Tako ili cete trpeti Kaplana, ili cete ga se rastosiljati i kupovati sa strane (opet ne iz Srbije, jer kvalitetnog mesa pod kosem i nema) sto je svakako mnogo skuplja opcija.
EDIT: Ostadoh duzan za Rebica, ja njega licno ne gotivim. Ima ovde forumasa sa kojima sam se cesto sporio oko njega, ali ne mogu da kazem da decko nije zahvalan za ekipu. Momak ima glavu pleja, pristojne sve tehnicke elemente, ne voli davi loptu i voli da gleda saigrace. Samim tim je zahvalan igrac, ne igrac koji ima sansu da bude buduci all star, ali Lazic je sa daleko manje kvaliteta u njegovim godinama postao pristojan igrac. Decko cak nije ni slab, jedino sto nije preterano visok i to se u zemlji Srbiji plejevima uzima kao smrtna mana. Licno vise gotivim Cvetkovica, ali Rebic je mnogo stabilniji u glavi.
I kad ne budes prvi ti...