Stare teme
Korisnikov avatar
By MILOS OBILIC
Hvala Bogu dobismo na kraju Belorusiju.
Ono sto je Ana upropastila zadnja dva napada, popravila je Butulija i Page.
Ana, Milica, Jelena i Sonja dobre, Butulija takodje. Radocaj, Page i Jovanovic moraju da daju svoj doprinos u napadu da bi uzeli zlato.
Nadam se finalu sa Francuskom koju mozemo da dobijemo, a Spanija je bolji rival, nadamo se da necemo sa njima, mada i njima treba da se osvetimo kao i Turskoj.
By tremi08
Drugo polufinale na RTRS plus, nadam se pobedi Spankinja jer ipak imaju mnogo kracu klupu i vecerasnje rvanje sa Francuskinjama ce ih umoriti. Blagi favoriti za mene su Francuskinje zbog 2 extra centra dok Spanija ima samo Ndour i tu ce se resavati mec. Plus sto Spankinje tesko da mogu 2 puta da nas dobiju a igrali smo mnogo losije tada nego sada,bar 50%.
Korisnikov avatar
By dovlimir
Fantastičan uspjeh! ne znam koji je veći rezultat, muški prošle ili žene ove godine?

inače, kada bi imali jednu pravu 5-icu ne bi nam niko ništa mogao. kakva je ta Dragana Stanković? vidim da je svi pominju. i ta Mitrovićeva sestra? koliko ima godina?
By Bojdo
dovlimir napisao:Fantastičan uspjeh! ne znam koji je veći rezultat, muški prošle ili žene ove godine?

inače, kada bi imali jednu pravu 5-icu ne bi nam niko ništa mogao. kakva je ta Dragana Stanković? vidim da je svi pominju. i ta Mitrovićeva sestra? koliko ima godina?
Stankoviceva je draftovana ispred Marice Gajic iz BIH. Jedan od najtalentovanijih mladih centara u Evropi!
By tremi08
Dragana je imala odlicnu sezonu u EL,ukucaj na youtube imas par klipova,95 godiste je i igra za Sopron sa Krnjic i Crvendakic kod naseg trenera. Fantastican je bloker,na prethodnom U20 prvenstvu je imala preko 10 blokada. Mitrovic je mlada jos,ali je jako jako visoka. Stankovic ce verovatno igrati na OI.
Korisnikov avatar
By dovlimir
tremi08 napisao:Dragana je imala odlicnu sezonu u EL,ukucaj na youtube imas par klipova,95 godiste je i igra za Sopron sa Krnjic i Crvendakic kod naseg trenera. Fantastican je bloker,na prethodnom U20 prvenstvu je imala preko 10 blokada. Mitrovic je mlada jos,ali je jako jako visoka. Stankovic ce verovatno igrati na OI.
zahvaljujem :)
  • 1
  • 14
  • 15
  • 16
  • 17
  • 18
  • 21

Ma da, o veteranima i pričam i generalno koliko je[…]

Re: KK Crvena Zvezda 25/26

Meni je iskreno nestvarno da se utakmica koja je b[…]