- Čet Jun 25, 2015 5:34 pm
Ima dosta igraca koji mogu imati ulogu u solidnim klubovima, ali nema ni jednog koji ima potencijal da bude zaista klasa, zato sam i razocaran.
Simic - Fizicki dosta interesantan plej, dobri ulazi, lep pregled igre i ocajan sut. Najbolji slucaj - Stefan Markovic.
Ilija Djokovic - Covke junior verzija 2.0
Radovan Djokovic - Meni licno zanimljiv bek, dosta kreativan, ne znam sa kim bih ga uporedio.
Carapic - Ne ocekujem puno od njega, mada je imao dobru sezonu u juniorskoj ligi.
Kocovic - Interesantan, ali mi ne deluje da ima potencijal za vise od evrokupa, mozda sledece godine bude igrao za prvi tim Metalca.
Lazarevic- Odvratan sut, sve ostalo dobro.
Ostojic - Ne dopada mi se uopste.
Popovic - Licno ga prizeljkujem u Partizanu, ludacke fizikalije, ali veoma sirov.
Radovanovic - Bas lose napreduje, bio je zanimljiv kad je dosao u Zvezdu, ali sto vreme vise prolazi sve manje mi deluje interesantno. Mozda ima i nesrecu sto je na istoj poziciji kao Simanic...
Dragovic - Nikad ga nisam gledao, ne smem nista da pricam.
Kovacevic - Takodje
Vucetic - Solidna tehnika za centra, ali nizak i previse pufnast.
1) Simic, Kocovic, I. Djokovic
2) R. Djokovic, Carapic
3) Lazarevic, Popovic
4) Radovanovic, Ostojic
5) Vucetic, Kovacevic, Dragovic
Zaista ne vidim na koji nacin nije bilo mesta za neke mladje igrace... Izbacis tenkistu i ubacis Pena, izbacis Carapica i ubacis Vanju, izbacis Radovanovica i Ostojica i ubacis Simanica i Glisica. Cetiri igraca ubacena bukvalno bez po muke, a realno glat moze i Aranitovic umesto R. Djokovica da upadne. Jedino mi je malo Stojanovica teze da opravdam, iskljucivo iz razloga sto ga ne volim narocito kao igraca... Sve u svemu zaista sam razocaran, nije ovo moralo ovako da izgleda. Voleo bih objasnjenje trenera zbog cega idemo sa ovim timom.
I kad ne budes prvi ti...