- Čet Jun 18, 2015 12:10 am
Pink Panther napisao:Mislim da postoje realne sanse da se na U18 ( ukoliko se ranije ne ukrstimo) nadjemo u finalu. To je kombinacija 97-98 godista. Bender, Žizić, Slavica, Mazalin .......Simanic ,Marinkovic , Radanov ,Peno , Aranitovic.......na poziciji centra bi imali problem sa vama, ali spoljna linije milim da je nasa u prednosti. Gledam da Mazalnin statisticki protiv Auatralije , nije nesto odigrao, je li moguce da konstantno stagnira?Heisenberg napisao:Auu jaka petorka ko crna zemlja, al opet vas jebe plej, bas bih voleo da se ukrstimo mislim da bi prstalo na sve strane..., a i voleo bih da vidim duel Bender vs Simanic.uzeo sam mali odmor od košarke zadnji tjedan pa ni neznam ko je od bekova tamo.
mali skokna za ovaj nivo je jako dobar play,iako za seniorsku košarku mu fali razumijevanja igre još.hoće li biti igrač jednog dana neznam,ali ima pola godine seniora cibone iza sebe i mora se osjetiti na ovom nivou.
majcunić je jako dobar play,uklapa se u ovu našu fizičku sliku ima 2m,i nadam se da će biti prvi play ove generacije.ima prvoligaške košarke iza sebe.
ima tu još nekih klinaca tipa kapusta ili filipović,ali to je sve smiješno i tanko.
ja uvijek volim susrete sa vama jer je to pokazatelj neke zrelosti naših generacija,obzirom na prošlost.
konkretno mislim da smo mi u prednosti u ovoj generaciji 96-97,jednako kao što ste vi nad nama izrazito u godištima 98-99.
Luki je drugosrbijansko govno !