Stare teme
By luki
Bojdo napisao:Ta djeca uglavnom zbog velike konkurencije odustaju, biraju liniju manjeg otpora, očigledno izmanipulisani od roditelja a oni od menadzera.
Kad ima pogledas FB profile svi oni navijaju za Srbiju, što je i logično , ali se plase konkurencije i lakovjerno njihovi roditelji vjeruje menadzerski bajkma.
To ne opravdava ljude u savezu,deca kao deca,zato ljudi iz saveza mora da ih obilaze da budu u kontaktu sa roditeljima da im ukazu koji je interes menadžera u celoj toj situaciji.Sedenjem osam sati u kancelariji nista se ne postize,ne moze se jednim telefonskim pozivom izmedju popunjavanja kladionicarskih listica ili pozivom neke sekretarice izmedju lakiranja noktiju i kucanja poruke na mobilnom, mnogo uticati na odluku deteta i roditelja,mora se izaci napolje i direktno kontaktirati.
By Bojdo
Slažem se, ako si pratio ovaj forum , imao sam u nekoliko navrata apele prema ljudima iz KSS da budu u aktivnom kontaktu sa pojedinim klincima iz RS.
By Bojdo
Grupa A: Turska, Njemacka, Engleska, Rusija

Grupa B: Spanija, Grcka, Izrael, Litvanija

Grupa C: Srbija, Italija, Finska, BiH

Grupa D: Francuska, Latvija, CG, Hrvatska

Ovo su grupe, dakle derbi sa BIH, bice veselo. :dance:
By luki
Bojdo napisao:Slažem se, ako si pratio ovaj forum , imao sam u nekoliko navrata apele prema ljudima iz KSS da budu u aktivnom kontaktu sa pojedinim klincima iz RS.
Tu apeli ne pomažu samo metla ili im ukinuti sponzore i finansijere pa će sami da odu oni koji su tu zbog ličnih interesa!
By darwil
Припреме мушке кадетске репрезентације Србије (играчи до 16 година), за учешће на Европском првенству у Литванији (Каунас), од 6. до 16. августа ове године, почеће у уторак 23. јуна. Окупљање играча је предвиђено за 23. јун у 19 сати у хотелу “Трим”, улица Кнеза Вишеслава 72, у Београду.

ПОЗВАНИ ИГРАЧИ:

1. Кртинић Стеван – КК Војводина Србијагас, Нови Сад
2. Шкорић Лазар – КК Звездара, Београд
3. Вуликић Вук – КК Земун, Земун
4. Пецарски Марко – КК Земун, Земун
5. Ускоковић Алекса – КК Црвена Звезда Телеком, Београд
6. Стајчић Милош – КК Црвена Звезда Телеком, Београд
7. Матић Алекса – КК Мега Лекс, Београд
8. Мишковић Никола – КК Мега Лекс, Београд
9. Илинчић Дејан – КК Мега Лекс, Београд
10. Новаковић Милош – КК Партизан НИС, Београд
11. Тадић Тадија – КК Партизан НИС, Београд
12. Латиновић Борис – КК Партизан НИС, Београд
13. Шаренац Марко – КК Металац Фармаком, Ваљево
14. Ковачевић Марко – КК Спорт’с Wорлд, Нови Сад
15. Недељковић Богдан – КК Лозница
16. Михаилоски Павле – КК Фласх, Београд
17. Илић Далибор – КК Варда, Вишеград
18. Николић Лазар – КК Стелла Аззура, Италија
19. Јовичић Михајло – КК Реал Мадрид, Шпанија
20. Марјановић Андрија – КК Барселона, Шпанија
21. Петрушев Филип – КК Лаборал Кутцxа, Шпанија
22. Петровић Данило – КК Виртус Болоња, Италија
23. Симић Ненад – КК Ассигецо Баскет, Италија
24. Павићевић Филип – КК ПМС Монцалиери Торино, Италија
25. Копривица Балша – САД
Korisnikov avatar
By Zex88
Meni je zapao za oko Tadija Tadić-najjači sam..:-)
Korisnikov avatar
By Stiglitz
Zex88 napisao:Meni je zapao za oko Tadija Tadić-najjači sam..:-)
Gde ga se seti.
Jos igra u pravom klubu pre podne trening posle podne kontejneri :lol:
By Tiho
Vidim da nema Dine Radoncica. Mozda je i bolje da povedemo Bodgana Nedeljkovica nego njega

Dalibor Ilic je na spisku? Zar nije bilo neke price da se opredelio za Bosnu? Ili moramo da cekamo neizvesno do okupljanja 23eg Juna da vidimo hoce li se pojaviti
By serbiancafe
Bojdo napisao:Volio bih da je Dalibor Ilic na ovom spisku, kao najtalentovaniji igač u BIH u greneraciji 2000.
Taj momak ne smije da nam " pobjegne" a koliko imam info, njegova želja da zaigra za Srbiju je neupitna.
> KS BiH >>>LINK>>>: Delegacija Košarkaškog Saveza Bosne i Hercegovine predvođena direktorom reprezentacija Igorom Stojanovićem je danas boravila u Višegradu i u narednom periodu jedan od najtalentovanijih klinaca 2000. godišta u Bosni i Hercegovini, Dalibor Ilić, će nositi dres Zmajeva!
Iako je mlađi kadet, pruža sjajne partije i u juniorskoj konkurenciji gdje bilježi preko 20 poena u prosjeku!
Dobrodošao Dalibore ! :romance-heartbeating:
Slika
  • 1
  • 8
  • 9
  • 10
  • 11
  • 12
  • 46
Re: KK Crvena Zvezda 25/26

Na osnovu toga sto je vas predsednik izjavio da je[…]

Ma da, o veteranima i pričam i generalno koliko […]