Stare teme
Korisnikov avatar
By ZikosKaraiskaki
Šalića ima u prosjeku oko 10 poena i tri skoka za nesto malo vise od 15 minuta. Dobija sve veću minutažu i to vraća boljim brojkama u poenima, mada skokovi ne prelaze preko cifre 5.
Inače SPARS je završio BiH verziju KSL na prvom mjestu sa samo dva poraza, istu tu ligu Široki je završio na 4.-tom mjestu, dok je sarajevska Bosna ispala iz lige (bila zadnja sa skorom 5-17).
Zanimljiva činjenica da je prosjek godina u SPARSima oko 21.
Lično bi ih uporedio sa FMP-om po kvalitetu.
By tremi08
Припреме У20 репрезентације Србије за учешће на Европском првенству у Лињану (Италија), од 7. до 19. јула 2015. године, почети 10. јуна 2015. године. Окупљање играча је предвиђено за 10. јун у 10 сати на паркингу код хале ПИОНИР у Београду.

Позвани играчи:

1. Ребић Никола – Црвена звезда Телеком
2. Тејић Марко – Црвена звезда Телеком
3. Каплановић Ђорђе – Црвена звезда Телеком
4. Јарамаз Огњен – Мега Лекс
5. Загорац Раде – Мега Лекс
6. Симовић Андрија – Мега Лекс
7. Вељковић Миленко – Мега Лекс
8. Јокић Никола – Мега Лекс
9. Гудурић Марко – ФМП
10. Давидовац Дејан – ФМП
11. Апић Драган – ФМП
12. Милин Матија – Земун
13. Бурсаћ Александар – Војводина Србијагас
14. Ракићевић Петар – Металац Ваљево
15. Вуксановић Лука – Металац Ваљево
16. Бабовић Божидар – Спартак Суботица
17. Пашајлић Мирослав – Слобода Ужице
18. Копривица Милош – Слобода Ужице
19. Стевановић Андреја – Напредак Алексинац
20. Шалић Ђоко – Спарс (БиХ)
21. Љубенковић Стефан – ЦГ
22. Шаренац Андрија – САД
23. Пушица Василије – САД
24. Југовић Алекса – САД

Ако Јокић буде играо пуцамо на злато сигурно. Састав је доста добар.
Korisnikov avatar
By Zex88
Ono što mi je prvo zapalo je da nema Ristića..

Ostalo je manje više ok..
Korisnikov avatar
By Karaburac
Po pozicijama (dosta je igraca polivalentno, pa uzeti ovo samo okvirno):

1) Rebic, Jaramaz, Pasajlic, Pusica, Jugovic
2) Zagorac, Guduric, Vuksanovic, Babovic, Stevanovic, Sarenac
3) Davidovac, Milin, Rakicevic, Ljubenkovic
4) Tejic, Simovic, Jokic, Bursac,
5) Kaplanovic, Veljkovic, Apic, Koprivica, Salic

Odmah pada u oci da fale Ristic i Nikolic iz USA i moze se reci da sam time prilicno nezadovoljan, jer obojica imaju mozda i najveci potencijal na svojim pozicijama u ovoj generaciji. Ukoliko nikako drugacije, a ono barem fizicki... Za Sarenca sam sada prvi put cuo, sad sam malo proguglao neke highlights-e deluje kao suter klasican... Milin i Veljkvic su apsolutno zalutali medju ove momke jer su obojica imali ocajne (zapravo nikakve) sezone. U sustini nemam prevelike zamerke, ali mi je zaista zao sto Ristic i Nikolic fale.
By bunja95
Dobra ekipa,zao mi je sto nema Ristica,po meni najtalentovaniji visoki igrac u ovom godistu
Ko je selektor ?
Nijedan igrac nema iz Partizana
Korisnikov avatar
By Zex88
Karabu,napisao je Nikolić na drugom forumu da njega i Ristića koledži nisu pustili.
Korisnikov avatar
By MILOS OBILIC
Po meni ova ekipa ima sansu da ode u polufinale EP, ako bude nastupa u najacem sastavu sa Jokicem i svim igracima iz Zvezde i FMP-a. Nadam se da ce Covic to dopustiti, da ne bude opet laziranja nekih povreda i slicno.
Ovoj ekipi fali plejmejker i centar, ali ima zanimljvih igraca kao sto su Apic, Davidovac, Guduric, Jokic, Zagorac...
Iz Partizana nema nikoga jer su vasa dva mlada igraca Andric 94 godiste, a Marinkovic 97 i on ce igrati za mladje kategorije verovatno U 19 i U 18. Iz 95 godista nema nikog u prvom timu Partizana tako da je razumljivo sto Partizan ne daje ni jednog igraca za ovu reprezentaciju, a uprava Partizana treba da se zapitaju zasto je to tako.
Naravno steta sto nema Ristica na spisku.
Korisnikov avatar
By Karaburac
@Zex procitao sam sta je napisao Aleksa na Avangardi, mada me iskreno zanima na koji nacin su im zabranili igranje... No dobro, neka bude da je tako.

@Bunja95 Selektor je Vlada Djokic.

@Obilic ovoj ekipi ne fali nista, mogla je da bude i bolja, ali i ovako su dosta dobri.
Korisnikov avatar
By Lepus
Cisto sumnjam da ce Jokic igrati.
Korisnikov avatar
By Zex88
Karabu,mislim da je koledz samo preporucio ali i da oni nisu imali nista protiv da leto provedu tamo..

Sto se tice Jokica,njemu treba neki nas trener koji ce da mu se nacestitia mile nove godine za ponasanje na terenu.. Pogotovo za ono neigranje odbrane,ja da sam Miloje zeleneo bih..
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 26

Зекс, од Банке долази порука, не од ЦЗ Хахаха,[…]