Teme o mladim igračima i reprezentacijama
Korisnikov avatar
By Karaburac
To se moze desiti sa bilo kojim igracem, pukne koleno i puf, ode karijera dodjavola... To ne znaci da decko nije vrhunski potencijal.

Uzgred, iako Aranitovic ide dosta na snagu, meni on deluje mnogo kosarkaskije od Stojanovica. Prosto, nekako deluje atleticnije i potezi nekako fluidniji. Uz to, nije mi tesko da ga za par godina zamislim gradjenog kao Dzenikns, dok mi je Stojanovica tesko da zamislim kao nekog vrhunskog fizikalca na seniorskom nivou za svoju poziciju.
Korisnikov avatar
By Heisenberg
Greh je da ovi nasi klinci budu podredjeni onom Stojanovicu koji je utripovao od malih nogu da je LeBron, toliko me nervira njegov stil igre da je to strasno, cuo sam da nece da potpise ugovor sa Zvezdom i ako je to istina odlicno, jer na njegovoj poziciji ima decko koji je za njega doktor ove igre i zove se Aleksa Radanov.
Aranitovic je odlican, neko rece da koristi fizikalije ali one suteve sto je pogodio nisu rezultat toga, steta za poslednji sut ali ipak bilo je sa 8m, Simanic nazalost ne moze da dodje do izrazaja zbog silovanja gore pomenutog a kad se mali napuca Kirilenko 2.0., ona rampa je bila brutalna.
Korisnikov avatar
By Zex88
Uspeo sam da stignem na drugo poluvreme..
Onon što su mi prvi utisci,Sani na leto ugovor i da menja Rebubebu,a Boriša u teretanu da ojača..
Korisnikov avatar
By dovlimir
dati loptu u ruke ovom Stojanoviću pored Radanova ili Aranitovića može samo teška neznalica kao što je ovaj Klipa, koji cijelo vrijeme skače pored aut- linije i derinja se, dok mu gazda suflira ispod koša.
Korisnikov avatar
By Salvatore Guliano
Mislim da je Klipa zasrao jer nije nacrtao akciju protiv zone, tu su oni i prelomili mec. Prosto je neshvatljivo da nemas spremljen napad na zonu a igras finale el. I pored toga su se domacini nudili i nudili i sutirali do besvesti i promasivali, ali jbg prosto su manje gresili na kraju. Faul u napadu vodje tima kao peti faul i to na nepun minut pred kraj utakmice je glupost.

Mislim da je trener izgubio finale.
By tremi08
Zaista se nadam da ce i Covic koji je dobar prijatelj sa Sasom Doncicem i ceo Savez ali i nas Sale uciniti sve da privole Doncica da igra za nas a sam Luka ima veliku zelju da igra bas za nas jer zna da ce repka Slovenije biti sve slabija iz godine u godinu. Nadam se da ce Dino Radoncic igrati za nas ali i da ce narednih godina ako se Sikiras razvije kako treba i on odluciti da igra za nas jer je za sada jako dobar igrac. :) ARANITOVIC je igracina,verujem najveci talenat u Srbiji u zadnih 10 godina,Voja jako dobar i Borisa. Svi potencijali za vrhunsku igru.
By Kacang
tremi08 napisao:Zaista se nadam da ce i Covic koji je dobar prijatelj sa Sasom Doncicem i ceo Savez ali i nas Sale uciniti sve da privole Doncica da igra za nas a sam Luka ima veliku zelju da igra bas za nas jer zna da ce repka Slovenije biti sve slabija iz godine u godinu. Nadam se da ce Dino Radoncic igrati za nas ali i da ce narednih godina ako se Sikiras razvije kako treba i on odluciti da igra za nas jer je za sada jako dobar igrac. :) ARANITOVIC je igracina,verujem najveci talenat u Srbiji u zadnih 10 godina,Voja jako dobar i Borisa. Svi potencijali za vrhunsku igru.
Ja sam ipak mišljenja da su Simanić,Radanov i Glišić veći talenti od Aranitovića...
Korisnikov avatar
By djokonda
meni stojanović i aranitović nisu slični...prvi je klasičan akcelerant (kao npr. nikola janković koji je forsiran u istom tom fmp-u u 94. godištu) čiji će maskimum u karijeri da bude neki evrokup nivo...aranitović, s druge strane, iako isto fizički napredan za svoje godine, ipak čini mi se ima i generalno dobre predaspozicije, ne toliko kao atleta, više po fizikalijama. čini mi se da ima sasvim dobar raspon ruku. takođe tehnički je sasvim ok. najviše me podseća na bogdana bogdanovića.
  • 1
  • 77
  • 78
  • 79
  • 80
  • 81
  • 364
Takmicenja mladjih kategorija

U prvom poluvremenu mucenje sa, Slovacima, najvise[…]

KK Partizan 2026/27.

Ево и Танасковић званично.. Надам се да ће га Парт[…]