Teme o mladim igračima i reprezentacijama
By Bojdo
Zvezda kombinacija fizike i vanserijskog talenta (prvenstveno radanov i Simanic) .Brutalna odbrana i tranzicija , to je danas presudilo!Bruka poena na kontre!

Simanic sa onakvim fizički predispozicijama djeluje impresivno i kada se kreće , to su kretnje umjetinika!Ne znam što ima manju minutazu od ostalih " glavnih igrača ", ali kad je na terenu, nema praznog hoda, procenti iz igre su mu odlicni.Definitivno mora jos da se popuni, dobro je primjeceno da je zbog toga dva skoka izgubio.

Radanov se danas vise bazirao na kreaciju za druge, nego što je isao na obruč jedan na jedan, mada je trebao to vise forsirati, jer sam imao utisak da ga ne mogu braniti.

Voja FIZKALAC, u odnosu na njega igrači sparsa djeluju kao pioniri!
By Bojdo
Kod Sparsa, Atic dobar u odnosu na prostor koji mu je bio potpuno ogranicen fokusom Zvezdine odbran!
Gegic , pravo razočarenje, jedva je loptu prenosio.
Korisnikov avatar
By Lepus
Meni za oko zapade igrac sa brojem 8, Ibrahim Durmo. Zna li on sta?
Korisnikov avatar
By Heisenberg
Sutra repriza proslogodisnjeg finala, ocekujem da Aranitovic bude najbolji, Voja ce da forsira, Simanic nije vodja ova generacije iako je igracki najpotentniiji.
@Bojdo
Nisam bas upucen jel igra Doncic za Real na ovom turniru?
Korisnikov avatar
By Lepus
Njih dvojica i Santiago Yusta. Mi cemo imati velikih problema sa njihovim visokim igracima. Litvanci su nas danas razbili pod kosem. Interesuje me kako ce Doncic odgovoriti na odbrambenu igru nasih bekova.
Korisnikov avatar
By Heisenberg
Ja se secam da su prosle godine imali pod kosem dva Afroamerikanca koji su fiziki bili na seniorskom nivou, ne znam da li su jos uvek tu, a taj Justa meni nije nista posebno, osim sto me nervira jer ima onu pravu spansku facu :D
  • 1
  • 74
  • 75
  • 76
  • 77
  • 78
  • 364
Takmicenja mladjih kategorija

U prvom poluvremenu mucenje sa, Slovacima, najvise[…]

KK Partizan 2026/27.

Ево и Танасковић званично.. Надам се да ће га Парт[…]